Anne Rodenburg

Eigenschappen Anne Rodenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Anne Rodenburg boeken?

Anne Rodenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne Rodenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne Rodenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne Rodenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne Rodenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anne Rodenburg

Extra informatie Anne Rodenburg

Anne Rodenburg treedt reeds enige jaren op als Hazes-imitator. De act van Anne is een natuurgetrouwe imitatie (dus geen handjes omhoog geroep of – niet bij Hazes passende – kreten). Bekende en minder bekende Hazes-nummers passeren de revue. Qua kleding en uiterlijk is Anne bijna een exacte kopie van het origineel. Zelfs het bier wordt in de act geintegreerd. Anne Rodenburg is bij toeval zijn act als André Hazes gaan doen, omdat veel mensen tegen hem zeiden dat hij er, qua uiterlijk, sprekend op leek. Voor de gein werd er in een café in Leeuwarden een optreden aangekondigd van André Hazes (Anne dus). Dit optreden ging zo perfect dat het publiek eerst niet eens in de gaten had dat Anne stond te zingen in plaats van André. Overal waar hij komt gaat de tent uit zijn dak en kan het publiek uitgebreid meezingen op het bekend Hazes repertoire.

Anne Rodenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne Rodenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne Rodenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne Rodenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne Rodenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne Rodenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne Rodenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne Rodenburg checken, een gratis optie plaatsen op Anne Rodenburg en de boeking(en) van Anne Rodenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne Rodenburg, BOEKINGSBUREAU Anne Rodenburg, BOEKINGSBURO Anne Rodenburg, ENTERTAINMENTBUREAU Anne Rodenburg, ENTERTAINMENTBURO Anne Rodenburg, ARTIESTENBUREAU Anne Rodenburg, BOEKINGSKANTOOR Anne Rodenburg, IMPRESARIAAT Anne Rodenburg, MUZIEKBURO Anne Rodenburg, MUZIEKBUREAU Anne Rodenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne Rodenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne Rodenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne Rodenburg.

 

Offerte Anne Rodenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag