Ad van Opstal

Eigenschappen Ad van Opstal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ad van Opstal boeken?

Ad van Opstal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad van Opstal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ad van Opstal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ad van Opstal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ad van Opstal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ad van Opstal

Extra informatie Ad van Opstal

Biografie Ad van Opstal
Ad gaat vol humor en muziek door het leven. Als gevoelige sfeermaker ontpopt hij zich tijdens z’n optredens als een echt gezelligheidsdier. Feest, feest en nog eens feest is het nieuwe karakter van deze zeer Nederlandstalige zanger. Hij brengt nummers als ‘De vlieger’, ‘De vrolijke koster’, ‘Maria Magdalena’, ‘Een bossie rooie rozen’, ’t Dorpscafeetje’ etc. kortom, echte stemmingsmuziek en bekende meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Mede daarom is Ad een veelgevraagd artiest in voorprogramma’s van bekende artiesten. Ad heeft reeds in het voorprogramma gestaan van Andre Hazes, One Two Trio, de Havenzangers, Arne Jansen en andere artiesten, want ……Ad in het voorprogramma is succes verzekert.

Ad is begonnen als zanger en sfeermaker op bruiloften en partijen. Als mede-eigenaar van een café in Valkenswaard liet hij de mensen menigmaal genieten van de gezellige meedeiners van Jantje Koopmans. Tijdens die ongedwongen optredens bleek dat hij de talenten had om de mensen echt te laten genieten van een fris en vrolijk optreden. Door zijn vrouw werd Ad opgegeven voor Hennie Huisman’s Soundmix Show. Hier bleek zijn vertolking van “Rode Rozen” een schot in de roos.

Ad van Opstal kreeg van Jantje Koopmans de rechten om zijn repertoire te vertolken. Jantje Koopmans “ontfermde” zich als een peetvader over hem. Ad beschikt als enige artiest over de originele “Jantje Koopmans”-banden!!!

Het leven is vluchtig en haastig, daarom neemt hij de tijd voor zijn optredens en geniet als zijn publiek denkt aan de prettige dingen van het leven. Als vertolker van het lichtvoetige, vrolijke levenslied, die de zin van het bestaan niet uit het oog verliest, werkt hij aan zijn carrière.

Ad van Opstal is ook te boeken met het repertoire van de zanger Jantje Koopmans.

 
Ad van Opstal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ad van Opstal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ad van Opstal.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ad van Opstal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ad van Opstal en de eventuele overige kosten om een optreden van Ad van Opstal mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ad van Opstal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ad van Opstal. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ad van Opstal checken, een gratis optie plaatsen op Ad van Opstal en de boeking(en) van Ad van Opstal voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ad van Opstal, BOEKINGSBUREAU Ad van Opstal, BOEKINGSBURO Ad van Opstal, ENTERTAINMENTBUREAU Ad van Opstal, ENTERTAINMENTBURO Ad van Opstal, ARTIESTENBUREAU Ad van Opstal, BOEKINGSKANTOOR Ad van Opstal, IMPRESARIAAT Ad van Opstal, MUZIEKBURO Ad van Opstal, MUZIEKBUREAU Ad van Opstal, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ad van Opstal, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ad van Opstal, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ad van Opstal.

 

Offerte Ad van Opstal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag