Clarence Bekker Milton (CB Milton)

Eigenschappen Clarence Milton Bekker (CB Milton) boeken

Prijs
v.a. 4.250
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Clarence Milton Bekker (CB Milton) boeken?

Clarence Milton Bekker (CB Milton) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Clarence Milton Bekker (CB Milton).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Clarence Milton Bekker (CB Milton).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Clarence Milton Bekker (CB Milton) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Clarence Milton Bekker (CB Milton) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Clarence Milton Bekker (CB Milton)

Extra informatie Clarence Milton Bekker (CB Milton)

Biografie

Clarence Bekker Milton (CB Milton) in de jaren negentig – heeft een aantal internationale top-10 hits op zijn naam staan, zoals o.a. “Send Me An Angel” en “It’s A Loving Thing”.

In 2011 heeft hij gekozen voor een andere muzikale invulling, een ander profiel en een andere doelgroep. Want de afgelopen jaren is er veel gebeurd.
Een ding is absoluut niet veranderd; zijn bijzonder en unieke stemgeluid en zijn ongekende talent, zijn liefde voor muziek, vol emotie en met energie.

Als Clarence zich definitief vestigt in Barcelona maakt hij ook daar al snel furore en maakt hij veel nieuwe en interessante contacten in de muziekwereld.
Door zijn enorme passie en liefde voor muziek, speelt hij ook vaak op straat. Daar geniet hij van; mensen energie geven met zijn stem en zijn muziek.

Zijn bijzondere stemgeluid blijft niemand onopgemerkt en trekt vooral de aandacht van Mark Johnson uit Los Angeles.
Mark reist de wereld over op zoek naar de allerbeste muzikanten om deze bij elkaar te brengen in een bijzonder project; Playing For Change.

Bijzonder talent

Mark Johnson is zwaar onder de indruk van het bijzondere talent en Clarence wordt gevraagd voor de leads van ‘Stand By Me’.

Met Clarence Milton Bekker als frontman van de band Playing For Change trekt de groep een megapubliek in o.a. De Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Canada en Europa.
Niet alleen bij het grote Amerikaanse publiek, radio en tv is Clarence de favoriet. Zijn uitzonderlijke stemgeluid valt ook op bij Norman Lear, directeur/eigenaar, Concord Music Group en John Burk, directeur A&R Concord Music Group.
Beide heren zijn zo enorm onder de indruk dat ze Clarence een platencontract aanbieden.
Door het enorme geloof worden de beste songwriters en producers benaderd en heeft Clarence het afgelopen jaar veel tijd doorgebracht in de studio’s in Los Angeles.

Clarence heeft mogen werken met de allerbeste producers die o.a. verantwoordelijk zijn voor de hits van Beyonce, Withney Houston, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Four Tops, en vele, vele anderen.
In februari 2012 wordt het album OLD SOUL wereldwijd gereleased en tourt hij jarenlang de wereld over met de band “Playing For Change”

Veroveren van de wereld

Clarence, een man met een verhaal. Zijn muziek heeft hem altijd kracht gegeven om te overleven en een doel te bereiken: Het veroveren van de wereld met zijn stem, met zijn energie, met zijn ziel…
De stem neemt je mee, of je wilt of niet, geen ontkomen aan.

Clarence neemt je mee in zijn muziek, in zijn verhaal, vol emotie en met energie. Deze man heeft veel meegemaakt, dat voel je, dat hoor je. Dat heet soul Clarence Milton Bekker is soul !!

Let’s Tell It To The World

Clarence Bekker Milton (CB Milton) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Clarence Bekker Milton (CB Milton).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140 of klik hier om terug te gaan naar de homepage.

Offerte Clarence Milton Bekker (CB Milton) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag