Jan Vaartjes

Eigenschappen Jan Vaartjes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jan Vaartjes boeken?

Jan Vaartjes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Vaartjes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Vaartjes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Vaartjes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Vaartjes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jan Vaartjes

Extra informatie Jan Vaartjes

Biografie Jan Vaartjes
Geboren in Assen op 4 mei 1979 en een zeer groot liefhebber van het Nederlandse lied. Jan kwam op zeer jeugdige leeftijd reeds in aanraking met muziek.

We gaan even 25 jaar terug in de tijd toen Jan een jaar of acht was, en zijn zussen druk met muziek bezig waren. Beiden konden een aardig deuntje zingen, en deden mee aan diverse talentenjachten in het land, en overal ging Jan ook mee naar toe. Het gezin Vaartjes reisden van de ene show naar de andere, en Jan werd steeds meer geboeid door de muziek en vooral het Nederlandse lied. Zijn zussen wonnen regelmatig de talentenjachten en optredens volgden al snel voor de dames. Ook deden ze mee aan het TV programma “De Pats Boem Show” van Will Luikinga waar ze door gingen naar de TV uitzendingen.. Uiteindelijk zijn ze naar een paar jaar gestopt met de muziek.

Door het succes van zijn zussen heeft Jan, heel veel voorbij zien komen in z´n tienerjaren, en mede daardoor had de muziek zijn aandacht volledig getrokken. Jan had een voorliefde voor het Nederlandse lied en luisterde veel naar geheime zenders. Het eerste geld dat hij verdiende op 15 jarige leeftijd met een krantenwijk werd dan ook meteen besteed aan een Cd. “Originele piraten cd deel 20 “. Toen Jan ongeveer 20 jaar was zong hij weleens in karaoke shows uitsluitend voor de fun, en menigeen zei dat hij daar meer mee moest doen. Maar Jan zag dat helemaal niet zitten en ging liever voetballen, dat vond hij mooier dan het zingen. Dat ging een paar jaar zo door, voetbal kijken met vrienden en muziek draaien.

Opeens gooide Jan het roer om, en kreeg toch de ambitie om te gaan zingen. Hij wou graag een plaat gaan opnemen. Na eerst bij diverse mensen te hebben rondgevraagd, over de dingen die je moet weten voor je aan zoiets begint, volgde hij het advies op van platenkoning J. B. Swart uit Valthermond. Jo adviseerde hem om contact op te nemen met zanger, componist en tekstschrijver: Martin Sterken.

Jan belde gelijk met Martin en een afspraak was snel gemaakt. Nadat Jan had uitgelegd wat hij graag wilde, ging Martin aan de slag en zo ontstond in het najaar van 2011 het eerste nummer ”Als ik in jouw ogen kijk”. Eveneens werd er met dank aan William ten Kate, van dit nummer een videoclip gemaakt.

Na het overweldigd succes van het de eerste single volgde mijn tweede single “Ik ben verliefd “die ook in samenwerking met Martin Sterken is geproduceerd in eind maart 2012.

In juli 2012 is mijn derde single uitgekomen genaamd “In Benidorm”.

In Maart 2013 is mijn vierde single uitgekomen genaamd “Tranen huil je niet voor niets”. Deze single was een voorloper van mijn eerste album die in april 2013 is uitgekomen genaamd “Eens schijnt de zon”. Deze hele cd zijn eigen nummers en opgenomen bij Martin Sterken.

In augustus 2013 is mijn vijfde single uitgekomen genaamd “M’n koffers staan klaar”

Eind februari 2014 is mijn zesde single uitgekomen genaamd “Eens schijnt de zon”

Ik verheug mij u persoonlijk te mogen ontmoeten op een van mijn optredens in het land.
Jan Vaartjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jan Vaartjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Vaartjes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Vaartjes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Vaartjes en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Vaartjes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Vaartjes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Vaartjes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Vaartjes checken, een gratis optie plaatsen op Jan Vaartjes en de boeking(en) van Jan Vaartjes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Vaartjes, BOEKINGSBUREAU Jan Vaartjes, BOEKINGSBURO Jan Vaartjes, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Vaartjes, ENTERTAINMENTBURO Jan Vaartjes, ARTIESTENBUREAU Jan Vaartjes, BOEKINGSKANTOOR Jan Vaartjes, IMPRESARIAAT Jan Vaartjes, MUZIEKBURO Jan Vaartjes, MUZIEKBUREAU Jan Vaartjes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Vaartjes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Vaartjes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Vaartjes.

 

Offerte Jan Vaartjes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag