Henk Damen

Eigenschappen Henk Damen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Henk Damen boeken?

Henk Damen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Damen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Damen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Damen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Damen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Damen

Extra informatie Henk Damen

Biografie Henk Damen
Henk Damen heeft in zijn begin jaren op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen, doordat hij vijf jaar geleden “live” ging zingen voor de repertoire mensen van het destijds beroemde Nederlandse label Dino Music, die onmiddellijk onder de indruk waren van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid. Henk was een paar jaar geleden nog profvoetballer bij FC Den Bosch.

Toen Henk Damen door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd als spits tot diens voetbalelftal FC Ophemert toe te treden, zegde Henk toe, maar als tegenprestatie vroeg hij Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Zo geschiedde en twee dagen later hing Tony Berk, directeur van Dino Music, al dolenthousiast aan de lijn. Het was Tony die Henk aan Tom Peters voorstelde, waarna ze gezamenlijk begonnen te werken aan zijn verdere carrière.

Na een aantal jaren een LTS-opleiding “schilderen” gevolgd te hebben, lonkte niet de schilderskwast, maar werd Henk  Damen, 16 jaar jong, profvoetballer bij FC Den Bosch, waar hij op zijn 17e het eerste elftal haalde! Na 2 seizoenen in de Eredivisie gevoetbald te hebben, heeft hij toch definitief gekozen voor de entertainment-wereld, door in de weekends op verschillende podia Nederlandstalige titels ten gehore te brengen, meestal in het voorprogramma van bekende artiesten en combineerde hij vooralsnog het zingen met een voetbalcarrière als spits bij de, destijds in de 3e klasse zondag-amateurs opererende vereniging FC Ophemert, waar hij gecoacht werd door Hans Kraay jr.

Henk Damen’s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger en natuurlijk ook zangeres Marianne Weber.  Zijn grootste hobby’s zijn vissen, voetballen en Nederlands–talige muziek.
Henk Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Henk Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Damen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Damen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Damen en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Damen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Damen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Damen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Damen checken, een gratis optie plaatsen op Henk Damen en de boeking(en) van Henk Damen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Damen, BOEKINGSBUREAU Henk Damen, BOEKINGSBURO Henk Damen, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Damen, ENTERTAINMENTBURO Henk Damen, ARTIESTENBUREAU Henk Damen, BOEKINGSKANTOOR Henk Damen, IMPRESARIAAT Henk Damen, MUZIEKBURO Henk Damen, MUZIEKBUREAU Henk Damen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Damen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Damen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Damen.

 

Offerte Henk Damen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag