Captain Kinkelbaum

Eigenschappen Captain Kinkelbaum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Captain Kinkelbaum boeken?

Captain Kinkelbaum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Captain Kinkelbaum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Captain Kinkelbaum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Captain Kinkelbaum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Captain Kinkelbaum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Captain Kinkelbaum

Extra informatie Captain Kinkelbaum

Biografie Captain Kinkelbaum
Is het een raket? Is het Super Groover? Is het een barpianist op Prozac? Nee, het is Captain Kinkelbaum! Een vleesgeworden, op hol geslagen jukebox die, vergezeld van zijn onmisbare wonderorgel, de beste, slechtste en gekste krakers van de afgelopen 100 jaar op hysterische en onnavolgbare wijze door elkaar husselt en speelt. Een éénmans-Josti-band in een bizar roze kapiteinspak met een even onvermoeibare als vermoeiende show boordevol grappen en grollen, onzin en gekkigheid, smartlappen en classics, muziek en stand-up comedy. En alsof dat niet genoeg is, kan hij op verzoek zijn naar Tirol geëmigreerde broertje vragen om een setje naar het steenkolen-Duits vertaalde bekende Hollandse liederen te komen zingen/spelen! In lederhosen uiteraard…

Onze Captain is overigens niet zo veeleisend als bovenstaande omschrijving doet vermoeden. Geef hem een slof sigaretten, een paar meter bier en wat stroom (een stuk of 220 volt liefst) en hij trakteert elk publiek op een prettige (over)dosis muziek en andere ongein die menig wenkbrauw doet fronsen tot ongekende hoogtes. Maar onderschat de man niet! Hij weet wat het publiek wil en eenmaal plaatsgenomen achter zijn magistrale hi-tech-orgel, blijkt hij weldegelijk over muzikale kwaliteiten te beschikken want zo vaardig als hij zijn gezang, gejodel en gedoe begeleidt, doen maar weinigen hem na. En altijd is hij zijn publiek net een stapje voor want niet zelden onderbreekt hij een zojuist ingezet nummer met de legendarische woorden ‘Nee, da’s niks!’ Waarna hij enthousiast zijn biertje achterover slaat en vol vuur een nieuw nummer inzet. Van de hak op de tak? Stuurloos? Een inconsequent zooitje bij elkaar geraapte hits? Absoluut! Maar wij noemen dat liever ‘ongrijpbaar’ of ‘onaangepast’, want dat dekt minstens zo goed zijn muzikale lading en suggeréért op z’n minst dat hij weet wat hij doet. En wat dat biertje betreft… volgens eigen zeggen is dat ‘omwille van de inleving’ maar wij vermoeden dat dat gewoon iets te maken heeft met dorst. Trouwens: zien drinken doet drinken dus het werkt beide kanten op.

Deze excentrieke Captain komt trouwens niet spontaan uit de lucht vallen. Al 30 jaar reist hij stad en land af om wat voor bijeenkomst dan ook maar nóg gezelliger te maken dan dat die zonder hem al zou zijn geweest. En in de regel slaagt hij altijd in die missie dankzij zijn schier onuitputtelijke repertoire vol Nederlandstalige toppers, swingende uitstapjes richting rock ‘n’ roll en blues en korte afdwalingen langs hardrock, house en desnoods Springsteen of Pavarotti. Z’n eeuwigdurende tournee langs cafés, braderieën, skihutten, partyboten, Tiroler bergtoppen, festivals, bierfesten en borrelbussen heet niet voor niks ‘Verboden te voederen: ik ben slechts de pianospeler’ – op zich al een enorme leugen natuurlijk omdat de Captain orgel speelt. Maar het moge duidelijk zijn: met een stopcontact in de buurt en op z’n tijd een natje (zonder droogje) zorgt Captain Kinkelbaum voor een gezellige chaos waar nog weken zo niet jaren over gekletst en geroddeld wordt. Verwacht alles en reken er maar op dat dat precies is wat je krijgt.

Sinds kort neemt hij op verzoek z’n tweeling-achtige broertje mee, die, toepasselijk gekleed in lederhosen en meer, een half uurtje grensoverschrijdend amusement verzorgd. Nederlandstalige liedjes, smartlappen van bijvoorbeeld André Hazes maar ook bijvoorbeeld ‘Op Fietse’ van Sik, heeft de man geheel zelfstandig vertaald naar het Duits en dat levert een behoorlijk kromme maar minstens zo grappige set vol hilariteit en gekkigheid op. ‘Toll!’, zou de man zeggen en inderdaad: niets is Captain Kinkelbaum en z’n broertje te dol.

Repertoirelijst

Het repertoire van Captain Kinkelbaum is eigenlijk te uitgebreid, te divers en te alles om een representatieve greep als representatief te omschrijven. Vandaar deze bepaald niet representatieve en al evenmin complete lijst.

Brandend zand –  Anneke Grönloh

De kapitein –  Acda de Munnik 

What shall we do with the drunken sailor Traditional

Smoke on the water –  Deep Purple

Kapteintje lief toe drink niet meer –  Zangeres Zonder Naam

Bloody Mary – Tom Dick

Stiekem met je gedanst – Toontje lager

Hungry Heart – Bruce Springsteen

Even aan me moeder vragen – Bloem 

Glimlach van een kind – Willy Alberti

Bestel maar – Rowwen Hèze

Kwestie van geduld – Rowwen Hèze

 Twisting by the pool – Dire Straits

Manuela  – Jacques Herb

Een man mag niet huilen – Jacques Herb

 

Diverse Medley`s waaronder:

Jan Smit Medley, Blues Brothers Medley,  Andre Hazes Medley 

 Herman Brood Medley, Rock Medley o.a. Status Quo, Pink Floyd 

 Disco Medley o.a. Village People, Kool The Gang 

 Rock ’n Roll Medley o.a. Queen, Jerry Lee Lewis 

  

Duits repertoire 

Speciaal voor Bierfeste, Voetbalfinales, Oorlogsherdenkingen, Fietsvierdaagses en voor onze lieve oosterburen heeft der Kapitän ook een unieke duitse act, compleet met Witsen, Grollschen und Lederunterhosenlol van fass im bit 45 minuten.

Also, guten Morgen liebe Freunde sind Sie auch schon wieder da? Hast du auch soviel gesoffen ja dann ist ja alles klar!

 
Captain Kinkelbaum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Captain Kinkelbaum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Captain Kinkelbaum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Captain Kinkelbaum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Captain Kinkelbaum en de eventuele overige kosten om een optreden van Captain Kinkelbaum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Captain Kinkelbaum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Captain Kinkelbaum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Captain Kinkelbaum checken, een gratis optie plaatsen op Captain Kinkelbaum en de boeking(en) van Captain Kinkelbaum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Captain Kinkelbaum, BOEKINGSBUREAU Captain Kinkelbaum, BOEKINGSBURO Captain Kinkelbaum, ENTERTAINMENTBUREAU Captain Kinkelbaum, ENTERTAINMENTBURO Captain Kinkelbaum, ARTIESTENBUREAU Captain Kinkelbaum, BOEKINGSKANTOOR Captain Kinkelbaum, IMPRESARIAAT Captain Kinkelbaum, MUZIEKBURO Captain Kinkelbaum, MUZIEKBUREAU Captain Kinkelbaum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Captain Kinkelbaum, ARTIESTENBOEKINGSBURO Captain Kinkelbaum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Captain Kinkelbaum.

 

Offerte Captain Kinkelbaum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag