Raymon Hermans boeken

Eigenschappen Raymon Hermans boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Raymon Hermans boeken?

Raymon Hermans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Raymon Hermans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Raymon Hermans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Raymon Hermans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Raymon Hermans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Raymon Hermans

Extra informatie Raymon Hermans

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen.

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon. Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single KUS ME.

2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziekcarrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder HYPNOSE. De opvolger van de single KUS ME is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: M’N FAVORIET.

Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M’N FAVORIET is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle HYPNOSE. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles KUS ME, HYPNOSE en M’N FAVORIET worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen.

In zijn nieuwe nummer ‘Toekomst’ vertelt Raymon dan ook over zijn leven, carrière en wat hij meemaakt. De single is de opvolger van de hit “Gevallen” en afkomstig van zijn uiterst succesvolle album “M’n Favoriet” welke onlangs verscheen. “Toekomst” is wederom door Raymon geschreven en samen met vaste producer Harald Queens opgenomen.
Hiermee vervolgt Raymon zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles zoals ‘M’n Favoriet’, ‘Fenomeen’, ‘Al Laat’ en ‘Gevallen’. Inmiddels tellen deze releases 6 miljoen streams op Spotify en 5 miljoen YouTube views.Met een BUMA NL nominatie voor “GROOTSTE TALENT” op zak en een drukke agenda lijkt niets een verdere zegetocht van Raymon Hermans nog in de weg te staan.

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Als u Raymon Hermans wil boeken voor een optreden dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wil. Raymon Hermans is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor uw evenement. Met eigen muziek zoals de singles HYPNOSE en M’N FAVORIET, bekende hits en medleys laat de energieke Raymon Hermans het publiek niet stilstaan.
Ook de nieuwe single “Al Laat” gaat als een speer en wordt in het land nu al volop meegezongen tijdens de optredens.
De fans omarmen Raymon bij ieder optreden en zijn schare fans groeit in snelle mate.

Raymon Hermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Raymon Hermans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Raymon Hermans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Raymon Hermans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Raymon Hermans en de boeking(en) van Raymon Hermans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Raymon Hermans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag