Danny Heden

Eigenschappen Danny Heden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Danny Heden boeken?

Danny Heden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Heden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Heden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Heden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Heden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Heden

Extra informatie Danny Heden

Biografie Danny Heden
Danny Heden werd op 11 juli 1990 in Zwolle geboren. Als kleine jongen was hij altijd bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden.

Zingen zit hem in het bloed.

Als 16 jarige kwam Danny Heden in contact met Jan Kisjes uit Dalfsen en heeft in de JK Studio zijn eerste cd opgenomen met 11 cover nummers getiteld:‘’Op Komst’’.

Daarna verscheen het eigen werk van Danny Heden: ‘Kus Me’’ en ‘’Vrouw Van Mijn Dromen’’. Deze beide nummers zijn geschreven door Jan Kisjes. Met dit laatste nummer behaalde Danny in de regiotap ‘’ Zijn Superster’’.

Bram Koning schreef het nummer ‘’Eén Nacht Met Jou’’. Ook dit nummer werd zéér goed ontvangen.

Toen verscheen ‘’Zou Jij Bestaan’’. Deze single is opgenomen bij Hans Aalbers

Recording Studio’s in Nederhorst-den Berg en is uitgebracht bij Pink Records.

Wat dit nummer voor Danny zo bijzonder maakt is dat zijn moeder de tekst en muziek heeft geschreven. en ook dit nummer behaalde een superster in de regiotap

Dit nummer werd opgevolgd door ”Margarita” ,geschreven door Jan Kisjes.

Al gauw volgde Danny zijn volgende single “Zij is mijn lot ” , uit de hand van Bram Koning. Het succes van ”Zij is mijn lot” blijft ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt en dus trekt Danny met regelmaat het land in voor uiteenlopende feesten en diverse media-optredens.

In maart 2009 is Danny een week naar Westendorf Tirol in Oostenrijk geweest met andere artiesten die daar ook optraden.

Het was weer geweldig en ook daar wist Danny wederom de gasten goed te vermaken. ( Zeer Geslaagd!!) Langs deze weg wil Danny iedereen bedanken voor de ontzettende leuke reacties en steun.

Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe single en video clip van Danny. Het nummer : “Gigagantisch mooi” ,die binnen kort op diverse stations te horen en te zien zal zijn.

Het is zeker dat we van deze spontane jongen nog véél zullen horen!!

Het nummer is bij verschillende radiostations te horen en werd ‘’Hollandse Nieuwe’’ bij Radio NL. Ook was de bijbehorende clip regelmatig te zien bij TV Oranje, Sterren.NL TV Oost. Het nummer scoort boven verwachting goed.
Danny Heden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Heden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Heden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Heden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Heden en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Heden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Heden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Heden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Heden checken, een gratis optie plaatsen op Danny Heden en de boeking(en) van Danny Heden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Heden, BOEKINGSBUREAU Danny Heden, BOEKINGSBURO Danny Heden, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Heden, ENTERTAINMENTBURO Danny Heden, ARTIESTENBUREAU Danny Heden, BOEKINGSKANTOOR Danny Heden, IMPRESARIAAT Danny Heden, MUZIEKBURO Danny Heden, MUZIEKBUREAU Danny Heden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Heden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Heden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Heden.

 

Offerte Danny Heden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag