Buddy Vedder boeken

Eigenschappen Buddy Vedder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Buddy Vedder boeken?

Buddy Vedder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Buddy Vedder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Buddy Vedder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Buddy Vedder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Buddy Vedder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Buddy Vedder

Extra informatie Buddy Vedder

Hoewel veel mensen Buddy kennen van o.a. ‘Goede tijden, slechte tijden’ en als winnaar van ‘Dance Dance Dance’, weten weinig mensen dat Buddy’s grote liefde muziek is. Al vanaf de middelbare school zat Buddy in bandjes waaronder samen met Lucas Hamming.’

De ambitieuze zanger heeft de afgelopen twee jaar in samenwerking met Solid Entertainment veel energie gestoken in het componeren van liedjes. Zo schreef hij veel van de teksten zelf en werkte hij ook samen met Paul Sinha, Roel van Velzen, Roy Beukers, Lucas Hamming en anderen. De productie van de liedjes was in handen van Tom Ferro die ook produceerde voor Kriss Kross Amsterdam.

Buddy Vedder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Buddy Vedder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Buddy Vedder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Buddy Vedder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Buddy Vedder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag