Eddie Taylor boeken

Eigenschappen Eddie Taylor boeken

Prijs
Op aanvraag

Eddie Taylor boeken?

Eddie Taylor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eddie Taylor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eddie Taylor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eddie Taylor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eddie Taylor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eddie Taylor

Extra informatie Eddie Taylor

Biografie Eddie Taylor

Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Al snel bleek dat Eddie veel meer was dan alleen een zanger (songwriter, arrangeur, producer). Hij is een rasartiest die zo enorm veelzijdig is dat vrijwel iedereen in de muziekwereld hem kent. Eddie deed het voorprogramma van acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd en daarna op naar Europa, waar hij optrad met formaties als: The Swinging Soul Machine, voorprogramma voor James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II en Ferngully, voor artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. en bij reclames van Bacardi Rum, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. Ook jingles voor Veronica’s radio and televisie. In 1992 deed hij met Fantasyx mee aan het Nationale Songfestival. Eddie heeft ook nog samengewerkt met Gordon, Babette van Veen, Candy Dulfer, Glennis Grace en George McCrae. Ook maakte Eddie deel uit van WEB-City, That’s-A-Fact, The Groove. Vanaf 2007 zong hij bij MotownHead tot de band ophield te bestaan in 2014, maar vanaf 2016 toch zo nu en dan weer optredens heeft. Sinds 2013 doet Eddie ook Voice Over, dit heeft hij o.a. voor CLC gedaan. En sinds 2015 zingt Eddie ook nog bij Piccadillia.

CD’s

Tussen alle bedrijven door heeft Eddie ook nog enkele solo-CD’s gemaakt, die helaas de hitlijsten niet bereikten, doch wel de aandacht trok doordat hij covers vaak beter brengt dan de originele artiesten zelf. Van Lou Rawls tot Luther Vandross, van oude Soul tot hedendaagse R&B. Op dit moment is zijn nieuwste CD te downloaden  bij CD-Baby:  https://store.cdbaby.com/Artist/EddieMTaylor of CD-Cards via info@cristalclearvoice.nl te bestellen.

The Voice Senior

In 2019 heeft Eddie meegedaan aan The Voice Senior, waar hij tijdens de Blind Auditions een Trammps-medley neerzette, waardoor hij snel alle coaches liet omdraaien en de hele zaal op z’n kop zette!! Hij koos voor Angela Groothuizen, die hem door tips toch wel wat heeft bijgeleerd, ondanks zijn 55 jaar ervaring! Tijdens de Knock Outs deed hij een nummer van Otis Redding – Try a little tenderness, waarbij Angela hem koos als één van  haar finalisten samen met Bruno Lord. Tijdens de 2-delige Finale deed hij een nummer van Wilson Pickett – Land of 1000 dances, waarbij hij alwéér de zaal op zijn kop zette, kon Angela toch niets anders doen dan Eddie als haar èchte finalist te kiezen. Tijdens de uiteindelijke Finale deed hij een nummer van Otis Redding – Sitting on the dock of the bay. Tijdens de uitzending van het programma BEAU werd de winnaar bekendgemaakt, waarbij het helaas Eddie niet is geworden.  Maar Eddie ziet dit niet als verlies, doch als een volgende stap in zijn carrière.

Eddie Taylor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eddie Taylor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eddie Taylor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid   checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Eddie Taylor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag