Pleun Bierbooms

Eigenschappen Pleun Bierbooms boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Pleun Bierbooms boeken?

Pleun Bierbooms boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pleun Bierbooms.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pleun Bierbooms.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pleun Bierbooms ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pleun Bierbooms plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pleun Bierbooms

Extra informatie Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms is nog maar 18 jaar, maar heeft desondanks al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Bij The voice of Holland is ze ook al goed op weg. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Ze koos uiteindelijk voor Waylon, die als eerste voor haar draaide.

Op dit moment doet ze een marketing- en communicatieopleiding in Eindhoven. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany. Guus Meeuwis noemde haar optredens zelfs foutloos. Van haar coach Waylon mocht ze plaatsnemen op het bordes, maar hierdoor moest er wel iemand vertrekken. En dat werd Nikki. Pleun hield het de hele uitzending vol, was dus te zien in de liveshows en…werd de winnares van TVOH.

Pleun Bierbooms boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pleun Bierbooms.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pleun Bierbooms, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pleun Bierbooms en de eventuele overige kosten om een optreden van Pleun Bierbooms mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pleun Bierbooms.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Pleun Bierbooms en de boeking(en) van Pleun Bierbooms voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Pleun Bierbooms aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag