Nigel Brown

Eigenschappen Nigel Brown boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Nigel Brown boeken?

Nigel Brown boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nigel Brown.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nigel Brown.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nigel Brown ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nigel Brown plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nigel Brown

Extra informatie Nigel Brown

Biografie Nigel Brown
Nigel Brown was één van de talenten van de kijkcijferhit ‘The voice Of Holland’. Nigel Brown werd één van de publiekslievelingen door zijn spectaculaire optredens en waanzinnge stem. 

Nigel Brown wist op jonge leeftijd dat hij zanger wilde worden. Vanaf dat hij zich kan herinneren is hij al bezig met zingen. Hij voelt zich het beste op het podium en dat is ook duidelijk te zien. Nigel is een artiest die van elk optreden een feest maakt, zowel voor jongen als oud.

Repertoire Nigel Brown:

Of het nu een ballad of een up-tempo nummer is, in het Nederlands of Engels: Nigel beheerst alle elementen. Zijn repertoire bestaat uit nummers van o.a. Bruno Mars, Earth Wind and Fire, Brian Mc Night, Neo en Rihanna.

Nigel Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nigel Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nigel Brown.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nigel Brown, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nigel Brown en de eventuele overige kosten om een optreden van Nigel Brown mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nigel Brown.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nigel Brown. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nigel Brown checken, een gratis optie plaatsen op Nigel Brown en de boeking(en) van Nigel Brown voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nigel Brown, BOEKINGSBUREAU Nigel Brown, BOEKINGSBURO Nigel Brown, ENTERTAINMENTBUREAU Nigel Brown, ENTERTAINMENTBURO Nigel Brown, ARTIESTENBUREAU Nigel Brown, BOEKINGSKANTOOR Nigel Brown, IMPRESARIAAT Nigel Brown, MUZIEKBURO Nigel Brown, MUZIEKBUREAU Nigel Brown, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nigel Brown, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nigel Brown, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nigel Brown.

 

Offerte Nigel Brown aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag