Nick Howard

Eigenschappen Nick Howard boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Nick Howard boeken?

Nick Howard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nick Howard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nick Howard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nick Howard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nick Howard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nick Howard

Extra informatie Nick Howard

Biografie Nick Howard
Nick Howard is de grote winnaar van The Voice of Germany 2012! De van oorsprong Britse, maar in Amerika woonachtige zanger stond na het winnen van de titel wekenlang aan de top in de hitlijsten. Hij ging vervolgens 18 maanden op tour door Europa en de Verenigde Staten en trad maar liefst 300 keer op.

In de zomer van 2014 bracht hij zijn tweede album ‘Living In Stereo’ uit en in het najaar startte hij met zijn ‘Living In Stereo’-tour in Europa. In het voorjaar van 2015 gaat Nick Howard wederom in de Verenigde Staten op tournee.
Nick Howard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nick Howard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nick Howard.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nick Howard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nick Howard en de eventuele overige kosten om een optreden van Nick Howard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nick Howard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nick Howard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nick Howard checken, een gratis optie plaatsen op Nick Howard en de boeking(en) van Nick Howard voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nick Howard, BOEKINGSBUREAU Nick Howard, BOEKINGSBURO Nick Howard, ENTERTAINMENTBUREAU Nick Howard, ENTERTAINMENTBURO Nick Howard, ARTIESTENBUREAU Nick Howard, BOEKINGSKANTOOR Nick Howard, IMPRESARIAAT Nick Howard, MUZIEKBURO Nick Howard, MUZIEKBUREAU Nick Howard, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nick Howard, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nick Howard, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nick Howard.

 

Offerte Nick Howard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag