Brett Bogart

Eigenschappen Brett Bogart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Brett Bogart boeken?

Brett Bogart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brett Bogart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brett Bogart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brett Bogart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brett Bogart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brett Bogart

Extra informatie Brett Bogart

Biografie Brett Bogart
Vanaf zijn negende jaar zit hij al in de showbusiness. Eerst in de succesvolle musical ‘Ciske de Rat’ om vervolgens mee te doen aan de eerste editie van ‘The Voice Kids’ waar hij in de halve finale verliest van de uiteindelijke winnaar. Op zijn 13e tekent Brett een contract bij Sony Music. Hier released hij ‘Het Leven is een Melodie’ en ‘Drumbeat’ (samen 700.000+ views op YouTube).

Echter, Brett wil meer en vooral ook beter en anders dan de rest. Brett wil het helemaal zelf op en eigenzinnige en unieke manier doen. Samen met producer Xerxes Bakker gaat hij ‘zijn’ muziek maken. Het resultaat is ‘Rooftop’. Brett Bogart’s eerste nummer één.
Brett Bogart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Brett Bogart boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brett Bogart.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brett Bogart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brett Bogart en de eventuele overige kosten om een optreden van Brett Bogart mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brett Bogart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brett Bogart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brett Bogart checken, een gratis optie plaatsen op Brett Bogart en de boeking(en) van Brett Bogart voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Brett Bogart, BOEKINGSBUREAU Brett Bogart, BOEKINGSBURO Brett Bogart, ENTERTAINMENTBUREAU Brett Bogart, ENTERTAINMENTBURO Brett Bogart, ARTIESTENBUREAU Brett Bogart, BOEKINGSKANTOOR Brett Bogart, IMPRESARIAAT Brett Bogart, MUZIEKBURO Brett Bogart, MUZIEKBUREAU Brett Bogart, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Brett Bogart, ARTIESTENBOEKINGSBURO Brett Bogart, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Brett Bogart.

 

Offerte Brett Bogart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag