Claw Boys Claw

Eigenschappen Claw Boys Claw boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Claw Boys Claw boeken?

Claw Boys Claw boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Claw Boys Claw.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Claw Boys Claw.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Claw Boys Claw ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Claw Boys Claw plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Claw Boys Claw

Extra informatie Claw Boys Claw

Biografie Claw Boys Claw
Zelfs de jongste mensen weten inmiddels wat Claw Boys Claw is. Na een uitverkochte Paradiso en Tivoli, grote festivals als Noorderslag, Lowlands en Parkpop valt dat niet te ontkennen.

Niet alleen is duidelijk wie het zijn, maar ook op zeker waar ze voor staan: nummers van hoge kwaliteit op de rockladder en puur vermaak op het podium.

Je zou dus kunnen zeggen dat je weet wat je te wachten staat bij een optreden van Claw Boys Claw maar niets is minder waar door de onvoorspelbaarheid van zanger Peter te Bos! De mannen zijn zelfs weer bezig met nieuw materiaal dus haal deze succesformule binnen!
Claw Boys Claw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Claw Boys Claw boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Claw Boys Claw.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Claw Boys Claw, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Claw Boys Claw en de eventuele overige kosten om een optreden van Claw Boys Claw mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Claw Boys Claw.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Claw Boys Claw. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Claw Boys Claw checken, een gratis optie plaatsen op Claw Boys Claw en de boeking(en) van Claw Boys Claw voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Claw Boys Claw, BOEKINGSBUREAU Claw Boys Claw, BOEKINGSBURO Claw Boys Claw, ENTERTAINMENTBUREAU Claw Boys Claw, ENTERTAINMENTBURO Claw Boys Claw, ARTIESTENBUREAU Claw Boys Claw, BOEKINGSKANTOOR Claw Boys Claw, IMPRESARIAAT Claw Boys Claw, MUZIEKBURO Claw Boys Claw, MUZIEKBUREAU Claw Boys Claw, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Claw Boys Claw, ARTIESTENBOEKINGSBURO Claw Boys Claw, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Claw Boys Claw.

 

Offerte Claw Boys Claw aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag