Abel

Eigenschappen Abel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Abel boeken?

Abel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Abel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Abel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Abel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Abel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Abel

Extra informatie Abel

Biografie Abel
Abel is een Nederlandse groep uit Effen. In 1996 stichten Joris, Freek, Robert de groep Acting Crowd op, een coverband. Ze kennen elkaar van school en vormen deze coverband aangevuld met een drummer. In 1997 kiezen ze voor de naam Abel (naar de gelijknamige film) en gaan zich toeleggen op Nederlandstalige popmuziek).

De drummer stopt er mee en ze gaan op zoek naar vervanging. Die vinden ze bij Emiel Drost en een tweede gitarist Maarten van Damme. De eerste single ‘3 dagen zon’ is maar een bescheiden hit, maar opvolger ‘Onderweg’ bezorgde de groep in 2000 wekenlang de nummer 1-positie. Er verschijnt een album ‘De Stilte Voorbij’ dat in de prijzen valt bij de TMF Awards. Samen met Coolio en UB40 staan ze op het podium dat jaar van The Night Of The Proms.

Daarna blijven de hits uit en in 2001 en 2002 is er een leegloop in de band. Enkel zanger Joris Rasenberg en nieuwe toetsenist Eric Smans blijven nog over. In 2002 vinden ze nieuwe leden bij Bas de Groot, Jasper van Hulten en Tim Eijmaal. Dat helaas wel zonder enig succes.

Groepsleden:

Bas de Groot – basgitaar

Erik Smans – toetsinstrumenten

Jasper van Hulten – drums

Joris Rasenberg – gitaar, zang

Tim Eijmaal – gitaar
Abel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Abel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Abel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Abel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Abel en de eventuele overige kosten om een optreden van Abel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Abel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Abel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Abel checken, een gratis optie plaatsen op Abel en de boeking(en) van Abel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Abel, BOEKINGSBUREAU Abel, BOEKINGSBURO Abel, ENTERTAINMENTBUREAU Abel, ENTERTAINMENTBURO Abel, ARTIESTENBUREAU Abel, BOEKINGSKANTOOR Abel, IMPRESARIAAT Abel, MUZIEKBURO Abel, MUZIEKBUREAU Abel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Abel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Abel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Abel.

 

Offerte Abel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag