Frank Boeijen

Eigenschappen Frank Boeijen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Frank Boeijen boeken?

Frank Boeijen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Boeijen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Boeijen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Boeijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Boeijen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank Boeijen

Extra informatie Frank Boeijen

Biografie Frank Boeijen
In 1980 richt de Nijmeegse zanger Frank Boeijen “de Frank Boeijen Groep” op. In 1983 scoort de groep de grootste hit uit hun carrière: “Zwart/ Wit”.

De stijl van de Frank Boeijen Groep, die ergens tussen pop en chanson te plaatsen valt, krijgt een steeds eigener vorm. Voor de live-optredens verlegt het gezelschap haar werkterrein van het clubcircuit naar theaters en schouwburgen.

In 1991 gaat Frank Boeijen solo. Hij gaat in de jaren negentig steeds meer wereldmuziek maken, eind jaren negentig gaat hij echter weer terug naar zijn roots. Hij ontvangt in 2002 een Edison in de categorie “Beste Zanger”.
Frank Boeijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank Boeijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Boeijen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Boeijen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Boeijen en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Boeijen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Boeijen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Boeijen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Boeijen checken, een gratis optie plaatsen op Frank Boeijen en de boeking(en) van Frank Boeijen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Boeijen, BOEKINGSBUREAU Frank Boeijen, BOEKINGSBURO Frank Boeijen, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Boeijen, ENTERTAINMENTBURO Frank Boeijen, ARTIESTENBUREAU Frank Boeijen, BOEKINGSKANTOOR Frank Boeijen, IMPRESARIAAT Frank Boeijen, MUZIEKBURO Frank Boeijen, MUZIEKBUREAU Frank Boeijen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Boeijen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Boeijen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Boeijen.

 

Offerte Frank Boeijen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag