deluxe_vierkant

Eigenschappen Deluxe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3 x 50 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Deluxe boeken?

Deluxe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Deluxe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Deluxe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Deluxe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Deluxe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Deluxe

Extra informatie Deluxe

Op zoek naar een muzikaal feest voor jong en oud? Deluxe garandeert dat alle voetjes van de vloer gaan. Acht energieke koppen bij elkaar met een grote passie voor muziek zorgen ervoor dat elk evenement één groot feest wordt.

Vol enthousiasme brengen we de tofste zelfgemaakte medleys waarbij het onmogelijk is om stil te staan. Van meezingers tot swingende top 40 muziek, bij Deluxe is niks te gek. En wat het feestje nog extra leuk maakt? Wij garanderen dat alles wat u hoort live gespeeld wordt waarbij onze blazers er een extra Deluxe twist aan geven.

Energiek, muzikaal, gedreven en een tikkeltje gekke mensen bij elkaar zorgen ervoor dat elk feestje met Deluxe onvergetelijk wordt.

Op zoek naar een muzikaal feest voor iedereen? Deluxe garandeert dat alle voetjes van de vloer gaan. Acht energieke koppen bij elkaar met een grote passie voor muziek zorgen ervoor dat elk evenement één groot feest wordt

Offerte Deluxe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag