A Polaroid View

Eigenschappen A Polaroid View boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

A Polaroid View boeken?

A Polaroid View boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van A Polaroid View.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van A Polaroid View.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van A Polaroid View ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A Polaroid View plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van A Polaroid View

Extra informatie A Polaroid View

De Amsterdamse band A Polaroid View maakt energieke en frisse indiepop. Dansbare gitaarloopjes worden gecombineerd met opgewekte toetsen. Wie een concert bezoekt neuriet nog dagen de pakkende deuntjes van het viertal.

Drie jongens en een meisje verhuisden in 2010 naar Amsterdam met een missie: de allerbeste band van de Benelux formeren. A Polaroid View wordt in de beginfase zorgvuldig tot een veelzijdig viertal geboetseerd. Door hard te werken wordt hun natuurlijke aanleg al snel opgepikt. Ze winnen de bandwedstrijden waar ze aan meedoen (oa. Clash of the Titans) en weten met het prijzengeld en een gezonde portie goodwill een EP in elkaar te zetten. Ondanks de beperkte middelen wordt de EP opgepikt, en toert de band opeens door West-Europa in het voorprogramma van The Naked And Famous.

Terug in Nederland zijn ze met twintig shows in achttien steden één van de meest geboekte bands in de Popronde. Dit blijft niet onopgemerkt, en 3fm bombardeert ze met hun single Always tot Serious Talent. Als ze daarna op Noorderslag spelen blijft er eigenlijk maar één vraag hangen: waar blijft het album? Producer Huub Reijnders (Bløf, Valerius) wordt in de arm genomen om deze vraag te beantwoorden, en bovendien tekenen ze bij boekingskantoor Agents After All en publisher The Missing Sync.

Met deze vereende krachten is de single ‘Easy Does It’ gemaakt, een ijzersterk liedje in de traditie van The Police. De muziek van A Polaroid View is fris, catchy, en wordt met onweerstaanbaar muzikantschap gespeeld.
A Polaroid View boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

A Polaroid View boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van A Polaroid View.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van A Polaroid View, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van A Polaroid View en de eventuele overige kosten om een optreden van A Polaroid View mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van A Polaroid View.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor A Polaroid View. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van A Polaroid View checken, een gratis optie plaatsen op A Polaroid View en de boeking(en) van A Polaroid View voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT A Polaroid View, BOEKINGSBUREAU A Polaroid View, BOEKINGSBURO A Polaroid View, ENTERTAINMENTBUREAU A Polaroid View, ENTERTAINMENTBURO A Polaroid View, ARTIESTENBUREAU A Polaroid View, BOEKINGSKANTOOR A Polaroid View, IMPRESARIAAT A Polaroid View, MUZIEKBURO A Polaroid View, MUZIEKBUREAU A Polaroid View, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU A Polaroid View, ARTIESTENBOEKINGSBURO A Polaroid View, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR A Polaroid View.

 

Offerte A Polaroid View aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag