Go Back to the Zoo

Eigenschappen Go Back to the Zoo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Go Back to the Zoo boeken?

Go Back to the Zoo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Go Back to the Zoo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Go Back to the Zoo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Go Back to the Zoo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Go Back to the Zoo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Go Back to the Zoo

Extra informatie Go Back to the Zoo

Biografie Go Back to the Zoo
Go Back To The Zoo bestaat uit Teun en Cas en Bram en Lars. De broers Teun en Cas maakten al lange tijd samen muziek. Op een mooie lentedag belden ze vriend Bram dat hij moest gaan drummen en duwden ze Lars, die ze ontmoetten in de rij voor The Strokes, een basgitaar in de handen.

Vanaf dat moment worden er hits geschreven in ‘The Cave’: de kelder van het grachtenpand in Utrecht waar Boudewijn Büch zijn zoölogische collectie hield. In april 2008 namen ze een EP op bij big shot producer Torre Florim (die van De Staat). Het zijn liedjes om te swingen, zingen en los op te gaan.

Met de EP in handen werd Go Back To The Zoo gevraagd voor  3VOOR12 Hollandse Nieuwe, Live XS Local Only, 3FM Serious Talent en speelden ze van Renesse tot Groningen via Maastricht en Amsterdam. In februari 2009 werd hun hitje Beam Me Up gebruikt in een internationale reclamecommercial van Nike, waardoor ze een maand later voor het oog van heel Nederland in De Wereld Draait Door speelden.

Ook de grootste platenmaatschappij ter wereld, Universal, zag het en tekende de band Go Back to The Zoo om meteen Beam Me Up als officiële single uit te brengen. Eind 2009 werd de nieuwe single Electric uitgebracht, die meteen goed opgepikt werd door 3FM, Kink Fm en MTV. De komende tijd staat in het teken van optreden (oa. Noorderslag en Eurosonic) en het werken aan het debuutalbum.
Go Back to the Zoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Go Back to the Zoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Go Back to the Zoo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Go Back to the Zoo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Go Back to the Zoo en de eventuele overige kosten om een optreden van Go Back to the Zoo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Go Back to the Zoo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Go Back to the Zoo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Go Back to the Zoo checken, een gratis optie plaatsen op Go Back to the Zoo en de boeking(en) van Go Back to the Zoo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Go Back to the Zoo, BOEKINGSBUREAU Go Back to the Zoo, BOEKINGSBURO Go Back to the Zoo, ENTERTAINMENTBUREAU Go Back to the Zoo, ENTERTAINMENTBURO Go Back to the Zoo, ARTIESTENBUREAU Go Back to the Zoo, BOEKINGSKANTOOR Go Back to the Zoo, IMPRESARIAAT Go Back to the Zoo, MUZIEKBURO Go Back to the Zoo, MUZIEKBUREAU Go Back to the Zoo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Go Back to the Zoo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Go Back to the Zoo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Go Back to the Zoo.

 

Offerte Go Back to the Zoo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag