Three Little Clouds boeken

Eigenschappen Three Little Clouds boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.

Three Little Clouds boeken?

Three Little Clouds boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Three Little Clouds.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Three Little Clouds.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Three Little Clouds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Three Little Clouds plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Three Little Clouds

Extra informatie Three Little Clouds

Opeens waren ze daar. Binnen no-time groeide het Amersfoortse Three Little Clouds uit tot dé hotste band van Midden-Nederland. Het zestal verovert in rap tempo de harten van tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. Met hun opzwepende showtoverden ze in 2018 festivalweides in het hele land om tot kolkende mensenmassa’s.De band leeft als zelfgekozen familie bij elkaar en deze ambitieuze muziekmakers wijken geen moment van elkaars zijde. Dit enthousiasme, de onderlinge band en hun talent, maakt Three Little Clouds tot een uitzonderlijk aanstekelijke band. Begin 2019 verschijnt een nieuwe single opgenomen in de Mailmen Studio onder begeleiding van Sonny Groeneveld. Er wordt nog veel uitgebreider getourd, in binnen en buitenland. Trek je dansschoenen aan, je shirt uit enfunk it up!

Three Little Clouds boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Three Little Clouds, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Three Little Clouds en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Three Little Clouds.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Three Little Clouds aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag