Alides Hidding

Eigenschappen Alides Hidding boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Alides Hidding boeken?

Alides Hidding boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alides Hidding.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alides Hidding.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alides Hidding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alides Hidding plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alides Hidding

Extra informatie Alides Hidding

Biografie Alides Hidding
Alides Hidding verovert in de jaren tachtig al een plaats in de popwereld met de Tiem Bandits. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoorde Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote hit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam.

Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en de onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en 450.000 in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.

In oktober 1983 haalt de single “I’m Only Shooting Love” de top 10. Ook internationaal breekt deze band door. De single doet het goed in Frankrijk, Amerika en Australie. De Time Bandits vertrekken op tournee naar Australie en Nieuw-Zeeland, want ook daar beland de single bovenaan de hitlijsten.

In 1984 bereikt de single “Reach Out” de top 40 en in 1985 werd een hit gescoord met “Endless Road”. Tussendoor vertrekt Alides naar de Verenigde Staten waar hij op uitnodiging van de zeer talentvolle Dan Hartman nummers gaat schrijven.

In oktober 1985 wordt de single “Dancing On A String” een hit. En in 1986 wordt de door Alides Hidding en Dan Hartman geschreven single “I Won’t Steal Away” een hit. In de loop van dit jaar gaat de band regelmatig op tournee naar andere Europese landen, waaronder Frankrijk en Portugal.

De afgelopen jaren heeft Alides Hidding gewerkt als songwriter voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti en Barbara Dex. Daarnaast heeft hij met zijn vernieuwde versie van de TIME BANDITS sinds 1995 veel opgetreden zowel nationaal als internationaal. Het repertoire bestaat uit de hits van de TIME BANDITS uit de jaren 80, covers van o.a. Tina Turner, Otis Redding en Jimi Hendrix en nieuwe nummers.
Alides onderstreept zijn veelzijdigheid door het verweven van pop-, jazz- en bluesachtige nummers.
Deze topband vindt nog steeds veel waardering bij een breed publiek.

Alides Hidding is zowel solo als in de Time Bandits formatie te boeken voor alle openbare en besloten evenementen en festivals.
Alides Hidding boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alides Hidding boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alides Hidding.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alides Hidding, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alides Hidding en de eventuele overige kosten om een optreden van Alides Hidding mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alides Hidding.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alides Hidding. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alides Hidding checken, een gratis optie plaatsen op Alides Hidding en de boeking(en) van Alides Hidding voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alides Hidding, BOEKINGSBUREAU Alides Hidding, BOEKINGSBURO Alides Hidding, ENTERTAINMENTBUREAU Alides Hidding, ENTERTAINMENTBURO Alides Hidding, ARTIESTENBUREAU Alides Hidding, BOEKINGSKANTOOR Alides Hidding, IMPRESARIAAT Alides Hidding, MUZIEKBURO Alides Hidding, MUZIEKBUREAU Alides Hidding, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alides Hidding, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alides Hidding, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alides Hidding.

 

Offerte Alides Hidding aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag