Wesley

Eigenschappen Wesley boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Wesley boeken?

Wesley boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wesley.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wesley ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesley plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wesley

Extra informatie Wesley

Biografie Wesley
Zoekt u Wesley Klein de winnaar van Popstars 2009? Klik dan hier.

Wesley, geboren op 20 januari 1986 in Goirle, opgegroeid in een warm Tilburg’s gezin wordt al vanaf zijn jeugd door dik en dun gesteund door zijn ouders en oudere broer. Wesley wil n.l. maar 1 ding en dat is zingen!
Wesley’s grootste wens is beroemd worden en ooit een concert te mogen geven in een uitverkocht Ahoy.

Vanaf zijn kleutertijd trok Wesley al de aandacht op school met zijn heldere blauwe ogen en ondeugende streken. Later op schoolfeestjes kwam duidelijk naar voren dat hij zich op het podium goed thuis voelde. Rond zijn 12e jaar werd hem gevraagd eens een liedje van Jantje Smit te zingen, waarmee hij vervolgens een verpletterende indruk maakte en hij de smaak pas echt goed te pakken kreeg.
Heel veel talentenjachten wist hij te winnen met zijn bijzondere stemgeluid en apentrots was hij toen Pierre Kartner speciaal voor hem het nummer ‘Bedankt’ schreef. Een prachtig gevoelig liedje, wat Wesley heeft opgedragen aan zijn ouders.

Zijn schare fans groeit gestaag en niet alleen door zijn heldere en bijzondere stemgeluid.

Tijdens zijn optredens voelt men dat elk nummer vanuit zijn hart, vol passie en emotie wordt vertolkt.

Wesley, de Tilburgse volkszanger, wereldberoemd in Brabant, maar ook landelijk steeds meer een begrip!

Op zijn 17e kreeg Wesley een platencontract bij HDJM Music aangeboden, waar zijn tweede single met als titel ‘Bewijs Het Dan’ een notering in de Top 100 behaalde. Zijn derde single ‘Yo Te Quiero’ scoorde zelfs in de Mega Top 50 en wist door te dringen tot de Hilversumse playlist. Destijds voor een Nederlandstalig nummer uitzonderlijk te noemen.

Anno 2010
staat er een nieuw team klaar om Wesley’s dromen waar te maken. Een nieuwe manager en een nieuwe platenmaatschappij. Een zeer ervaren team, aangevoerd door Riny Schreijenberg, de man die in het verleden sterren zoals o.a. Frans Bauer en Marianne Weber heeft ontdekt en grootgemaakt.
Na veel oriënterende gesprekken is er een weg uitgestippeld die er toe zal leiden dat Wesley de carrière krijgt die hij verdient. Ook Omroep Brabant gelooft in de zeer sympathieke Tilburgse zanger en zend de reallife soap ui, waarin de kijker stap voor stap in 12 afleveringen kan meebeleven hoe Wesley en zijn nieuwe team op weg gaan naar nieuwe successen!
Wesley boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wesley boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wesley.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wesley, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wesley en de eventuele overige kosten om een optreden van Wesley mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wesley.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wesley. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wesley checken, een gratis optie plaatsen op Wesley en de boeking(en) van Wesley voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wesley, BOEKINGSBUREAU Wesley, BOEKINGSBURO Wesley, ENTERTAINMENTBUREAU Wesley, ENTERTAINMENTBURO Wesley, ARTIESTENBUREAU Wesley, BOEKINGSKANTOOR Wesley, IMPRESARIAAT Wesley, MUZIEKBURO Wesley, MUZIEKBUREAU Wesley, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wesley, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wesley, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wesley.

Offerte Wesley aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag