De Roffels

Eigenschappen De Roffels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

De Roffels boeken?

De Roffels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Roffels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Roffels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Roffels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Roffels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Roffels

Extra informatie De Roffels

Biografie De Roffels
Vanaf 1979 maakte de band De Roffels maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Dat deden ze in eerste instantie via de bekende platenmaatschappij Telstar uit Weert, eigendom van de destijds beroemde zanger en producer Johnny Hoes.De vele singles en de LPs leverden hen niet alleen in de regio veel bekendheid op, ook op TV waren ze te gast in het ooit veelbekeken programma Op Volle Toeren van de TROS. In 1995 stapten De Roffels over naar de platenmaatschappij Yvory Towers in Bornebroek, waar ze een aantal Cds opnamen met titels als: De prins op het witte paard, Plankenkoorts, Spiegel, Zal hij me dan nog altijd rode rozen schenken en De onvergetelijke hits.

Na het opheffen van de band De Roffels, bleef de vraag naar hun muziek en hun liedjes aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen. Een nieuw programma werd er opgezet en zo ontstond er een nieuw Duo De Roffels, klaar om het podium op te gaan.

De zangeressen van de ooit fameuze Zuid Oost Drentse band De Roffels zijn dus weer terug achter de microfoons. Zij treden weer live op en ze zullen met hun Nederlandstalige piratenhits ‘Hier ben ik weer Spinnewiel’ en tal van andere nummers weer veel feesten perfect kunnen voorzien van de juiste feeststemming.
De Roffels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Roffels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Roffels.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Roffels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Roffels en de eventuele overige kosten om een optreden van De Roffels mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Roffels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Roffels. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Roffels checken, een gratis optie plaatsen op De Roffels en de boeking(en) van De Roffels voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Roffels, BOEKINGSBUREAU De Roffels, BOEKINGSBURO De Roffels, ENTERTAINMENTBUREAU De Roffels, ENTERTAINMENTBURO De Roffels, ARTIESTENBUREAU De Roffels, BOEKINGSKANTOOR De Roffels, IMPRESARIAAT De Roffels, MUZIEKBURO De Roffels, MUZIEKBUREAU De Roffels, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Roffels, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Roffels, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Roffels.

 

Offerte De Roffels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag