De Dijk

Eigenschappen De Dijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Op aanvraag

De Dijk boeken?

De Dijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Dijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Dijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Dijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Dijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Dijk

Extra informatie De Dijk

Biografie De Dijk
De Dijk is één van de beste live bands van Nederland. Al meer dan 25 jaar optredens voor jong en oud met zowel Nederlandstalige als Engelstalige hits.

Wat je denkt van een grote band, blijkt zelden te kloppen. Anders dan je zou verwachten was Bloedend Hart, hun allereerste single uit 1982, niet hun eerste hit. Het was slechts een grote “airplay hit”. De eerste echte, officieel als Top 40 hit te boek staande is Mag Het Licht Uit uit 1987. Dit misverstand blijkt te berusten op de juiste definiëring van het begrip hit. Bij De Dijk zelf vinden ze dat maar een academische kwestie. Wel wijzen ze er graag op dat ze zelf een derde soort hit onderscheiden, namelijk de zaalhit, ofwel publiekslieveling. Wij houden het er liever op dat De Dijk een jukebox vol hits is.

Live heeft de band zijn naam gemaakt. Vanaf de eerste dag stonden ze er. Of ze nu in Lutjebroek speelden of in de Russische steden St. Petersburg  en Moskou, in New York op het New Music Seminar of op de Nederlandse Antillen of in Austin, Texas op het SXSW Festival.

De Dijk bestond in 2006 vijfentwintig jaar. In die vijfentwintig jaar is er veel veranderd, ook in muziek van De Dijk. Maar waar De Dijk voor staat, bleef hetzelfde: het gevoel. Wat is dat dan, dat gevoel? Luister maar, maak het mee. Het is groot, het is veel, het gaat ver en diep, het is de zevende hemel waar het altijd weer om liefde gaat, het is passie, gretigheid, ontroering.

De Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Dijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Dijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Dijk en de eventuele overige kosten om een optreden van De Dijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Dijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Dijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Dijk checken, een gratis optie plaatsen op De Dijk en de boeking(en) van De Dijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Dijk, BOEKINGSBUREAU De Dijk, BOEKINGSBURO De Dijk, ENTERTAINMENTBUREAU De Dijk, ENTERTAINMENTBURO De Dijk, ARTIESTENBUREAU De Dijk, BOEKINGSKANTOOR De Dijk, IMPRESARIAAT De Dijk, MUZIEKBURO De Dijk, MUZIEKBUREAU De Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Dijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Dijk.

 

Offerte De Dijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag