Alderliefste

Eigenschappen Alderliefste boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
75 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Alderliefste boeken?

Alderliefste boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alderliefste.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alderliefste.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alderliefste ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alderliefste plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alderliefste

Extra informatie Alderliefste

Biografie Alderliefste
In 1993 leent de Amsterdamse arts Gerard Alderliefste zijn achternaam aan een opmerkelijk poptrio, dat naast Gerard (lead-zang en gitaar), bestaat uit Luc de Bruin (drums en zang) en Arnd Broeke (bas en zang).

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid.

In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut. De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Française in 2005.Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat op 209 in de top 2000 allertijden)De band verschijnt bij diverse televisie en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi!Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafé, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2.

Alderliefste boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alderliefste boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alderliefste.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alderliefste, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alderliefste en de eventuele overige kosten om een optreden van Alderliefste mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alderliefste.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alderliefste. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alderliefste checken, een gratis optie plaatsen op Alderliefste en de boeking(en) van Alderliefste voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alderliefste, BOEKINGSBUREAU Alderliefste, BOEKINGSBURO Alderliefste, ENTERTAINMENTBUREAU Alderliefste, ENTERTAINMENTBURO Alderliefste, ARTIESTENBUREAU Alderliefste, BOEKINGSKANTOOR Alderliefste, IMPRESARIAAT Alderliefste, MUZIEKBURO Alderliefste, MUZIEKBUREAU Alderliefste, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alderliefste, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alderliefste, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alderliefste.

 

Offerte Alderliefste aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag