Back to Waterloo

Eigenschappen Back to Waterloo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Back to Waterloo boeken?

Back to Waterloo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Back to Waterloo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Back to Waterloo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Back to Waterloo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Back to Waterloo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Back to Waterloo

Extra informatie Back to Waterloo

Biografie Back to Waterloo
6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mama Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden?

In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar nog steeds blijkt dat hun muziek springlevend is. Dus hoog tijd voor een ‘revival’!

BACK TO WATERLOO

In 1998 staan Laura Vlasblom en Brigitte Nijman samen in de theaterproductie Dancing Queens onder regie van Stanley Burleson. Gebruik makend van de muziek van ABBA weten zij avond aan avond het theaterpubliek te boeien.

Na afloop van de theatertour besluiten de vriendinnen om als duo de liedjes van ABBA te blijven zingen. “Back to Waterloo” is geboren.

Vele honderden optredens later blijkt de ABBA muziek nog niets aan populariteit te hebben ingeboet. Tijdens hun shows bij bedrijfsevenementen, festivals en andere feesten weten Laura en Brigitte met de bekende liedjes, steevast hun publiek mee te trekken in 1 lange ode aan het Zweedse viertal.

Back to Waterloo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Back to Waterloo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Back to Waterloo en de eventuele overige kosten om een optreden van Back to Waterloo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Back to Waterloo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Back to Waterloo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Back to Waterloo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag