The Scorpions

Eigenschappen The Scorpions boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Scorpions boeken?

The Scorpions boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Scorpions.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Scorpions.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Scorpions ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Scorpions plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Scorpions

Biografie The Scorpions
Het verhaal begon in de jaren ’60 toen The Scorpions uit Manchester, Engeland een nummer een hit in Nederland met ‘Hello Josephine’ in 1965 had. Het bleef in de Radio Veronica hitlijsten voor niet minder dan 33 weken!. Meer succes volgde met hits zoals ‘Ann Louise’, ‘Greensleeves’ en ‘Baby Baby Balla Balla “. Alle drie zorgde ze voor notities in de Top 40.

Tijdens hun hoogtijdagen The Scorpions verscheen met Golden Earrings op de ‘Tiener Top Show’ en hun mooiste moment aan het spelen was met The Everly Brothers en The Supremes te zien van de ‘Grand Gala Du Disque “in 1965.

Het liedje dat ze altijd zal worden herinnerd voor is ongetwijfeld ‘Hello Josephine’. Het werd opnieuw opgenomen in de hitlijsten en kreeg in de top tien in 1977, na een Scorpions reünie verschijning op een tv-show genaamd ‘De Dag van de muziek stierf’. Dit werd twee weken later gevolgd door een verschijning in het bekende programma “Top Pop”.

De hernieuwde belangstelling in de groep resulteerde in een ander album in 1978 genaamd ‘My Own Way to Rock’ op het Telstar label. De Scorpions waren in voorbereiding om in 1984 een come back te maken. Helaas werd dit gecancelt door een ernstige ziekte van Peter Lewis, welke nadien aan kanker overleed.

 Anno 2011 huidige line-up bestaat uit drie leden uit 1965:

Zanger en gitarist Graham Lee, die met de Scorpions speelde tijdens de jaren ’60 en ’70. Graham heeft ook gespeeld met Billy J. Kramer en Wayne Fontana maar is van mening aantal goede jaren met Hermans Hermits, geleid door Barry Whitwam, als een van de hoogtepunten van zijn carrière.

Tom Unthank op drums en Roy Smithson op keyboards, beide gespeeld tijdens de jaren ’60 en ’70 met de Scorpions op vele tv-shows, optredens en opnames. Tom is de bewoner drummer in een Manchester nachtclub voor vele jaren. Hij heeft ook gedrumd voor vele topartiesten.

Net zoals het spelen op keyboards, heeft Roy voorwaarde dat de hoge harmonieën op de meeste van de Scorpions opnames en optredens.

Diccon Hubbard op basgitaar is een welkome aanvulling op de band. Hij brengt een schat aan ervaring en heeft gespeeld met Wayne Fontana, Billy J. Kramer en Dave Berry, een paar te noemen.

Fans zullen blij zijn om te weten dat de Scorpions van plan zijn een nieuw album uit te brengen in begin 2011.

Tracklist:

– Hello Josephine

– Johnny B Goode

– Keep A Knocking

– Some Other Guy

– Just One Look

– (Ain’t that) Just Like Me

– Ann-Louise

– Rip It Up

– Bye Bye Johnny

– What ‘D I Say

– Not Fade Away

– Baby Back Now

– Hey Little Girl

– Sweet And Lovely

– So Mystifying

– Hey Honey

– Bo Diddley

– You Treat Me Bad

– Greensleeves

– Cheated

– Get Out Of My Life Woman

– Baby Baby Balla Balla

– Tobacco Road

– Fortune Teller

– Long Tall Sally

– Gone Mama

– Why Do You Love Me So

– Too Much Monkey Business

– Who Do You Love

– Gloria

– Sticks And Stones

– Stand By Me

– Nana Song

– My Babe

– Lonely Avenue

– I’ve Got My Mojo Working

– Under The Boardwalk

– I Can Tell

– Ecstacy

– Too Many Lovers

– You Treat Me Bad • Demo

– Cheated • Demo

– Hey Little Girl • Orch.-Take

– Bo Diddley • Orch.-Take

– Greensleeves • Orch.-Take

The Scorpions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Scorpions boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Scorpions.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Scorpions, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Scorpions en de eventuele overige kosten om een optreden van The Scorpions mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Scorpions.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Scorpions. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Scorpions checken, een gratis optie plaatsen op The Scorpions en de boeking(en) van The Scorpions voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Scorpions, BOEKINGSBUREAU The Scorpions, BOEKINGSBURO The Scorpions, ENTERTAINMENTBUREAU The Scorpions, ENTERTAINMENTBURO The Scorpions, ARTIESTENBUREAU The Scorpions, BOEKINGSKANTOOR The Scorpions, IMPRESARIAAT The Scorpions, MUZIEKBURO The Scorpions, MUZIEKBUREAU The Scorpions, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Scorpions, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Scorpions, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Scorpions.

 

Offerte The Scorpions aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag