De Mannen van Brabant

Eigenschappen De Mannen van Brabant boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Mannen van Brabant boeken?

De Mannen van Brabant boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Mannen van Brabant.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Mannen van Brabant.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Mannen van Brabant ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Mannen van Brabant plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Mannen van Brabant

Extra informatie De Mannen van Brabant

Biografie De Mannen van Brabant
De Mannen van Brabant zijn Jitse en Thars en brengen iedere keer weer het feest in huis! Overal waar zij verschijnen gaat het dak er spreekwoordelijk vanaf.

In 2009 wonnen de Mannen van Brabant met overmacht- de verkiezing van Carnavalshit 2009 bij Radio538 in het programma van Edwin Evers met de feestplaat “Ik ben zo blij dat ik je ken”.en nu is de nieuwe hit voor 2010 daar; “Confetti Slingers”.

Een plaat waar de verwachtingen hoog gespannen voor zijn. Sowieso zal de act “De Mannen van Brabant” een act zijn waar de komende tijd veel van te horen en te zien zal zijn. Betaalbaar feest in huis, dat is waar de podia momenteel op zitten te wachten.

“De Mannen van Brabant” zijn regelmatig te gast in het tv programma Brabant Party, waren bij de Nijmeegse 4 Daagse, het WB Beach Volleybal, de Tilburgse kermis en talloze feesttenten en feestzalen door het hele land.
De Mannen van Brabant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Mannen van Brabant boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Mannen van Brabant.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Mannen van Brabant, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Mannen van Brabant en de eventuele overige kosten om een optreden van De Mannen van Brabant mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Mannen van Brabant.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Mannen van Brabant. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Mannen van Brabant checken, een gratis optie plaatsen op De Mannen van Brabant en de boeking(en) van De Mannen van Brabant voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Mannen van Brabant, BOEKINGSBUREAU De Mannen van Brabant, BOEKINGSBURO De Mannen van Brabant, ENTERTAINMENTBUREAU De Mannen van Brabant, ENTERTAINMENTBURO De Mannen van Brabant, ARTIESTENBUREAU De Mannen van Brabant, BOEKINGSKANTOOR De Mannen van Brabant, IMPRESARIAAT De Mannen van Brabant, MUZIEKBURO De Mannen van Brabant, MUZIEKBUREAU De Mannen van Brabant, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Mannen van Brabant, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Mannen van Brabant, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Mannen van Brabant.

 

Offerte De Mannen van Brabant aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag