Brandi Russell

Eigenschappen Brandi Russell boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Brandi Russell boeken?

Brandi Russell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brandi Russell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brandi Russell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brandi Russell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brandi Russell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brandi Russell

https://youtube.com/watch?v=AkJf_WNc4iY

Extra informatie Brandi Russell

Biografie Brandi Russell
Brandi Russell kwam een paar jaar geleden van de VS naar Nederland en won eind 2008 de talentenjacht Popstars. De energieke zangeres komt samen met twee andere finalisten terecht in de opgroep RED! en scoort direct een #1 hit met de debuutsingle ‘Step Into The Light’.

Al ver voor het RED! avontuur is Brandi zowel voor als achter de schermen nadrukkelijk aanwezig in de showbizz. Sinds 1994 schitterde zij in diverse theaterproducties van o.a. Walt Disney en Universal Studio’s in Florida. Voor de productie ‘California Girls’ verblijf zij zelfs een lange tijd in Osaka (Japan). Het moge duidelijk zijn dat Brandi Russel bestempeld kan worden als Multitalent.

Brandi wist de afgelopen maanden een team van professionals aan zich te binden om een nieuwe weg in te slaan: Brandi Russell solo. Samen met een nieuw management, boekingskantoor, platenmaatschappij en producersteam is Brandi er helemaal klaar voor.

‘Broken Doll’ is de eerste solosingle van het nieuwe album van Brandi, dat in het voorjaar zal uitkomen. Met ‘Broken Doll’ mikt Brandi Russell duidelijk op hitsucces en laat zij een volwassen, maar zeker een typisch Brandi geluid horen.
Brandi Russell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Brandi Russell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brandi Russell.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brandi Russell, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brandi Russell en de eventuele overige kosten om een optreden van Brandi Russell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brandi Russell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brandi Russell. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brandi Russell checken, een gratis optie plaatsen op Brandi Russell en de boeking(en) van Brandi Russell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Brandi Russell, BOEKINGSBUREAU Brandi Russell, BOEKINGSBURO Brandi Russell, ENTERTAINMENTBUREAU Brandi Russell, ENTERTAINMENTBURO Brandi Russell, ARTIESTENBUREAU Brandi Russell, BOEKINGSKANTOOR Brandi Russell, IMPRESARIAAT Brandi Russell, MUZIEKBURO Brandi Russell, MUZIEKBUREAU Brandi Russell, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Brandi Russell, ARTIESTENBOEKINGSBURO Brandi Russell, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Brandi Russell.

 

Offerte Brandi Russell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag