Ben Cramer

Eigenschappen Ben Cramer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Ben Cramer boeken?

Ben Cramer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Cramer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben Cramer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben Cramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Cramer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ben Cramer

Extra informatie Ben Cramer

Biografie Ben Cramer
Van levenslied zanger tot gerenommeerd musicalster met allure!

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single ‘Zaizaizaizai’ uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren tourde hij door de hele wereld.

Er kwam in 1986 een wendingn in zijn solo-carriere. Hij speelde toen de rol van Peron in de musical Evita. Daarna volgden vele succesvolle optredens in diverse musicals, zoals The Phantom of the Opera, Chicago, Aida, Chess en Beauty and the Beast. Naast zijn theateractiviteiten bleef hij ook werken aan zijn solocarriere. Tevens speelde hij gastrollen in o.a. Baantjer, Spangen, Flodder en vertolkte hij rollen in de bioscoopfilms ‘De Zeemeerman’ en ‘Filmpje’.

Hij  is veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is dus op ieder evenement inzetbaar!

Daarnaast is Ben Cramer te boeken voor  “Musical – Highlights”. Liedjes uit de top musical Phantom of the Opera, Miss Saigon, Les miserables etc… ondersteund door een uitgeballanceerde lasershow en eventueel gastoptreden van een zangeres.

Ben Cramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben Cramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ben Cramer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ben Cramer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ben Cramer en de eventuele overige kosten om een optreden van Ben Cramer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben Cramer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ben Cramer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ben Cramer checken, een gratis optie plaatsen op Ben Cramer en de boeking(en) van Ben Cramer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ben Cramer, BOEKINGSBUREAU Ben Cramer, BOEKINGSBURO Ben Cramer, ENTERTAINMENTBUREAU Ben Cramer, ENTERTAINMENTBURO Ben Cramer, ARTIESTENBUREAU Ben Cramer, BOEKINGSKANTOOR Ben Cramer, IMPRESARIAAT Ben Cramer, MUZIEKBURO Ben Cramer, MUZIEKBUREAU Ben Cramer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ben Cramer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ben Cramer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ben Cramer.

 

Offerte Ben Cramer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag