Des’ray

Eigenschappen Des’ray boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Des’ray boeken?

Des’ray boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Des’ray.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Des’ray.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Des’ray ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Des’ray plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Des’ray

Extra informatie Des’ray

Met een 10 ‘CUM LAUDE’ studeerde Des’Ray in 1996 af aan het toenmalige Hilversums conservatorium. Tijdens haar opleiding stond Des’Ray al in de top40 met de zeer succesvole dance act “2 Brothers On The 4th Floor”, waarmee zij drie gouden platen verdiende, diverse nationale en internationale awards behaalde en…. niet te vergeten 10 top tien hits (!!) in Nederland, inclusief de nr. 1 hit: “Dreams” scoorde.

Des’Ray was ook te zien in duet met andere gerenommeerde zangers en bands (Ernst Daniel Smit, Rowen Hèze, Herman Brood, Ten Sharp etc) in diverse TV programma’s. Na acht jaar over de hele wereld te hebben gewerkt met de 2 Brothers, werd het tijd voor nieuwe uitdagingen. Dit resulteerde in een show met de veelbelovende titel: “Natural Woman”. Deze show is een tribute to Aretha Franklin, één van de favoriete zangeressen van Des’Ray.

Naast deze show is Des’Ray erg acief als studiozangeres (o.a. alle jingles van Radio 2) en deed zij een theatershow met als thema: “De Mooiste Filmmuziek”. Bovendien is zij bezig met het schrijven van eigen materiaal en gaan we daar in de toekomst meer van horen.

Volgens de kenners is deze “supergirl” een waar genot om naar te kijken, maar vooral om naar te luisteren.

Des’ray boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Des’ray.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Des’ray, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Des’ray.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Des’ray aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag