BoysRBack

Eigenschappen BoysRBack boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

BoysRBack boeken?

BoysRBack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BoysRBack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BoysRBack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BoysRBack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BoysRBack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van BoysRBack

Extra informatie BoysRBack

Biografie BoysRBack
Terug naar de Boyband Classics van de 90’s met een indrukwekkende dance show! BoysRBack is een act die je de boyband-periode laat herbeleven. Alle favoriete boybands van vroeger en nu komen voorbij, precies zoals ze waren maar met een frisse upgrade qua look, dans en show! Ik durf te wedden dat je ze allemaal kent.

De hits uit de jaren 90 van de Backstreet Boys, Justin´s ´NSYNC, Five Ultimate Kaos, alles vliegt je om de oren in 30 minuten. Sing along girls!

BoysRBack Boeken?

– Energieke tape-act van 30 minuten;

– Boyband klassiekers uit de 90’s 00’s, o.a. Backstreet Boys, Five, ‘NSYNC;

– Indrukwekkende dansshow;

– Meet Greet van 15 minuten na de show;

 
BoysRBack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BoysRBack boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BoysRBack.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BoysRBack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van BoysRBack en de eventuele overige kosten om een optreden van BoysRBack mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BoysRBack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor BoysRBack. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van BoysRBack checken, een gratis optie plaatsen op BoysRBack en de boeking(en) van BoysRBack voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT BoysRBack, BOEKINGSBUREAU BoysRBack, BOEKINGSBURO BoysRBack, ENTERTAINMENTBUREAU BoysRBack, ENTERTAINMENTBURO BoysRBack, ARTIESTENBUREAU BoysRBack, BOEKINGSKANTOOR BoysRBack, IMPRESARIAAT BoysRBack, MUZIEKBURO BoysRBack, MUZIEKBUREAU BoysRBack, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU BoysRBack, ARTIESTENBOEKINGSBURO BoysRBack, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR BoysRBack.

 

Offerte BoysRBack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag