Mario Mulder

Eigenschappen Mario Mulder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 150 p.

Mario Mulder boeken?

Mario Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mario Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mario Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mario Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mario Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mario Mulder

Extra informatie Mario Mulder

Mario Mulder covert het Nederlandse lied op zijn eigen manier. Mario is geboren en getogen in Den Haag en opgegroeid in een volksbuurt, De Gaarde. Daarmee ook een een ras hagenees en luisterde hij vanaf jongs af aan Nederlandstalig volksmuziek.

Zonder al te veel bij stil te staan groeide Mario uit tot een graag geziene gast op feestjes, dankzij zijn nuchtere en vrolijke instelling en bovenal vanwege zijn mooie zang.

Mario zijn hart ligt dichtbij de liedjes en muziek van André Hazes en daarom vind hij het zo leuk om zijn liedjes in zijn set te zingen. Hij vind het geweldig dat de mensen zo leuk en vrolijk reageren en wil daarom ook verder gaan met zingen!

Vanuit de bouw op het podium, mario’s droom komt uit!

Hij deed mee aan het televisie programma the winner takes it all en tot de halve finale in bloed zweet en tranen! Mario is nu ook hard aan t werk met zijn muziekale vrienden, om een single uit te kunnen brengen. Vol trots en passie gaat Mario een leuke tijd tegemoet, met veel optredens, muziek en vooral plezier. Mario Mulder, een markant figuur, dat niemand onberoerd laat!

Mario Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mario Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mario Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mario Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Mario Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mario Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mario Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mario Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Mario Mulder en de boeking(en) van Mario Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mario Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag