Mitchell Brunings

Eigenschappen Mitchell Brunings boeken

Prijs
v.a. 2.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Mitchell Brunings boeken?

Mitchell Brunings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mitchell Brunings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mitchell Brunings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mitchell Brunings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mitchell Brunings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mitchell Brunings

https://youtube.com/watch?v=ad4cjR9Zg60

Extra informatie Mitchell Brunings

Biografie Mitchell Brunings
Mitchell Brunings uit team Ilse DeLange is dé runner-up uit het vierde seizoen van The voice of Holland! Hij maakte indruk met zijn vertolking van Bob Marley’s ‘Redemption Song’ en werd in één klap een bekende Nederlander.

Naast toeren met de reggaeband ‘Rootsriders’ heeft hij ook gedanst in clubs en discotheken. Hij heeft zelfs een TMF Award op zijn naam staan. Ook in het buitenland blijft de reggae-zanger niet onopgemerkt. De Franse Huffington Post plaatste een artikel waarin zijn stemgeluid wordt beschreven als ‘die van Bob Marley’.
Mitchell Brunings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mitchell Brunings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mitchell Brunings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mitchell Brunings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mitchell Brunings en de eventuele overige kosten om een optreden van Mitchell Brunings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mitchell Brunings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mitchell Brunings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mitchell Brunings checken, een gratis optie plaatsen op Mitchell Brunings en de boeking(en) van Mitchell Brunings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mitchell Brunings, BOEKINGSBUREAU Mitchell Brunings, BOEKINGSBURO Mitchell Brunings, ENTERTAINMENTBUREAU Mitchell Brunings, ENTERTAINMENTBURO Mitchell Brunings, ARTIESTENBUREAU Mitchell Brunings, BOEKINGSKANTOOR Mitchell Brunings, IMPRESARIAAT Mitchell Brunings, MUZIEKBURO Mitchell Brunings, MUZIEKBUREAU Mitchell Brunings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mitchell Brunings, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mitchell Brunings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mitchell Brunings.

 

Offerte Mitchell Brunings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag