Crystal Waters

Eigenschappen Crystal Waters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Crystal Waters boeken?

Crystal Waters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Crystal Waters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Crystal Waters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Crystal Waters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Crystal Waters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Crystal Waters

Extra informatie Crystal Waters

Biografie Crystal Waters
Crystal Waters, geboren op 10 oktober 1964 in Philadelphia, is een Amerikaanse zangeres. In 1991 scoorde zij een internationale hit met haar debuutsingle Gypsy Woman (She’s Crystal Watershomeless).

Tot 1991 werkte de hoog opgeleide Crystal als medewerkster van de FBI in Washington. Samen met producers van the Basement Boys nam ze in het begin van de jaren negentig enkele demo’s op, waaronder Gypsy Woman, dat dankzij het la la dee la da da-refrein een wereldhit werd. In Nederland stond de single drie weken op nummer 1.

Terwijl de zangeres op tournee was in Europa, stelden haar producers haastig de debuut-cd Surprise samen uit het beperkte aantal demo’s dat de zangeres met hen had opgenomen. De zangeres was niet blij met het resultaat. De tweede single Makin’ Happy was een bescheiden internationale hit. In de Nationale Hitparade bleef het steken op nummer 27. Na nog een megamix werd het stil rond de zangeres.

In 1994 volgde de hit met 100% Pure Love van de cd Storyteller. De single bereikte in de Top 40 de elfde plaats, in de Mega Top 50 de vijftiende plaats. In de Verenigde Staten was 100% Pure Love één van de langst genoteerde singles; het nummer stond 42 weken in de Billboard Hot 100 genoteerd.

In 1997 scoorde Crystal een top 40 hit in de Verenigde Staten met Say… If You Feel Alright. Na nog een verzamel album richtte de zangeres zich voornamelijk op cluboptredens.

Hoewel ze slechts een handjevol reguliere hitnoteringen behaalde, scoorde de zangeres de ene na de andere clubhit. In 2003 bereikte de single My Time de Britse Top 40. In 2007 scoorde ze met Alex Gaulino ook nog een hit met Destination Calabria.
Crystal Waters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Crystal Waters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Crystal Waters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Crystal Waters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Crystal Waters en de eventuele overige kosten om een optreden van Crystal Waters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Crystal Waters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Crystal Waters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Crystal Waters checken, een gratis optie plaatsen op Crystal Waters en de boeking(en) van Crystal Waters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Crystal Waters, BOEKINGSBUREAU Crystal Waters, BOEKINGSBURO Crystal Waters, ENTERTAINMENTBUREAU Crystal Waters, ENTERTAINMENTBURO Crystal Waters, ARTIESTENBUREAU Crystal Waters, BOEKINGSKANTOOR Crystal Waters, IMPRESARIAAT Crystal Waters, MUZIEKBURO Crystal Waters, MUZIEKBUREAU Crystal Waters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Crystal Waters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Crystal Waters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Crystal Waters.

 

Offerte Crystal Waters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag