De Pitaboys

Eigenschappen De Pitaboys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Pitaboys boeken?

De Pitaboys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Pitaboys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Pitaboys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Pitaboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Pitaboys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Pitaboys

Extra informatie De Pitaboys

Biografie De Pitaboys
De hype en de hit van het moment, “De Pitaboys”, zijn vanaf heden ook te boeken als act of dj-set. Het zijn 2 boys die hun sporen als dj/producer al verdiend hebben, elkaar hebben gevonden en besloten om samen feestjes te gaan bouwen!

Op zoek naar een nieuwe wind in de Vlaamse en Nederlandse ambiancescene? Deze mannen brengen met hun live-act of dj set (90 min) een nooit gezien feestje.

“Waar is da feestje?”…. Ja juist, overal waar de Pitaboys te zien zullen zijn!! Als act brengen zij hun hit (inclusief 2 danseressen en een MC/zanger) aangevuld met nieuwe songs en leuke feestmedleys. En voor de dj-set brengen de 2 Pitaboys zelf 90 minuten sfeer, entertainment en de nodige hits met een lekker humoristisch Pitasausje..

Deze jongens scoren nu met hun eerste single “Waar is da feestje” maar ze zijn in voor meer want ze willen vanaf nu Vlaanderen tot een universeel feestpaleis uitroepen!!!! Wie doet mee?
De Pitaboys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Pitaboys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Pitaboys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Pitaboys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Pitaboys en de eventuele overige kosten om een optreden van De Pitaboys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Pitaboys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Pitaboys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Pitaboys checken, een gratis optie plaatsen op De Pitaboys en de boeking(en) van De Pitaboys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Pitaboys, BOEKINGSBUREAU De Pitaboys, BOEKINGSBURO De Pitaboys, ENTERTAINMENTBUREAU De Pitaboys, ENTERTAINMENTBURO De Pitaboys, ARTIESTENBUREAU De Pitaboys, BOEKINGSKANTOOR De Pitaboys, IMPRESARIAAT De Pitaboys, MUZIEKBURO De Pitaboys, MUZIEKBUREAU De Pitaboys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Pitaboys, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Pitaboys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Pitaboys.

 

Offerte De Pitaboys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag