Die Tolle Leute

Eigenschappen Die Tolle Leute boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
35 min.
Geluid
In overleg

Die Tolle Leute boeken?

Die Tolle Leute boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Tolle Leute.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Tolle Leute.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Tolle Leute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Tolle Leute plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Tolle Leute

Extra informatie Die Tolle Leute

Biografie Die Tolle Leute
Vanaf september 2008 reizen de drie ‘Deutsche Herren” van Die Tolle Leute door Nederland om ons land te veroveren met hun Duitse meezingfeestje!

Vele bekende Duitse (schlager) hits zullen de revue passeren zodra diese Manschaften op uw feest “los” gaan!

Van Festival der Liebe tot Wunderbar, van Viva Colonia tot Cowboy Und Indianer, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken.

Gegarandeerd een volle dansvloer!

Een optreden van Die Tolle Leute duurt 35 minuten en is bij uitstek geschikt voor dancing, feesttent, festival, buurt- of dorpsfeest, personeels- of bedrijfsfeest und nicht zu vergessen beim Apres SKI!

In 2010 zijn Die Tolle Leute onderdeel van vele Oktoberfesten en gaat de band op tour langs diverse apres ski locaties in Oostenrijk.
Die Tolle Leute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Tolle Leute boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Tolle Leute.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Tolle Leute, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Tolle Leute en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Tolle Leute mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Tolle Leute.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Tolle Leute. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Tolle Leute checken, een gratis optie plaatsen op Die Tolle Leute en de boeking(en) van Die Tolle Leute voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Tolle Leute, BOEKINGSBUREAU Die Tolle Leute, BOEKINGSBURO Die Tolle Leute, ENTERTAINMENTBUREAU Die Tolle Leute, ENTERTAINMENTBURO Die Tolle Leute, ARTIESTENBUREAU Die Tolle Leute, BOEKINGSKANTOOR Die Tolle Leute, IMPRESARIAAT Die Tolle Leute, MUZIEKBURO Die Tolle Leute, MUZIEKBUREAU Die Tolle Leute, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Tolle Leute, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Tolle Leute, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Tolle Leute.

 

Offerte Die Tolle Leute aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag