Robert Leroy

Eigenschappen Robert Leroy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Robert Leroy boeken?

Robert Leroy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Leroy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Leroy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Leroy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Leroy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robert Leroy

Extra informatie Robert Leroy

Biografie Robert Leroy
Van het begin tot het einde stond het publiek op de banken, of raakten ontroerd door zijn mooie ballads. En zijn single ‘Zonder Jou’ deed het uitstekend in de nationale hitlijsten. Mogen wij u voorstellen aan Robert Leroy.

Als kind was Robert Leroy al regelmatig te vinden op het Rembrandtplein. Geen kans liet hij onbenut om daar luidkeels mee te zingen met de artiesten die er optraden. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Op 17-jarige leeftijd neemt Robert Leroy zelf de microfoon ter hand en verzorgt hij optredens door het hele land. In dezelfde periode neemt Robert zijn eerste nummers op. Inmiddels groeit Roberts naamsbekendheid fors. Enkele hoogtepunten volgen. Zo schittert Robert Leroy o.a. op de middenstip van het Olympisch stadion voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – AC Milan. Roberts groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

In de loop van de jaren verschijnen diverse singles en albums. Zeker niet zonder succes! Noteringen in de tipparades en hoge plaatsing in de album top 100 zijn niet van de lucht.

Robert Leroy heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo trad hij op tijdens het Jordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde Robert Leroy zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de Escape en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam. In oktober 2006 gaf Robert Leroy een uitverkocht contcert in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Robert Leroy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Robert Leroy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Leroy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Leroy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Leroy en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Leroy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Leroy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Leroy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Leroy checken, een gratis optie plaatsen op Robert Leroy en de boeking(en) van Robert Leroy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Leroy, BOEKINGSBUREAU Robert Leroy, BOEKINGSBURO Robert Leroy, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Leroy, ENTERTAINMENTBURO Robert Leroy, ARTIESTENBUREAU Robert Leroy, BOEKINGSKANTOOR Robert Leroy, IMPRESARIAAT Robert Leroy, MUZIEKBURO Robert Leroy, MUZIEKBUREAU Robert Leroy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Leroy, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Leroy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Leroy.

Offerte Robert Leroy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag