Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen

Eigenschappen Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen boeken?

Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabeau van Kasbergen (19 en Vissen) komt uit een groot gezin. Ze heeft maar liefst 12 broers en zussen, een Spaanse vader en een Nederlandse moeder en is afkomstig van Ibiza. Haar hobbies: met haar zussen film kijken, winkelen en tennis. Van kleins af aan wilde Yolanthe al acteren en maakt daar vanaf haar 17e serieus werk van. Na de MAVO besloot ze dan ook naar de theaterschool te gaan. Na een klein uitstapje naar het tourisme, wat niet helemaal haar ding was, is ze helemaal voor het acteervak gegaan. En dat heeft sindsdien al behoorlijk wat vruchten afgeworpen. Op de een of andere manier valt Yolanthe in haar acteercarriere iedere keer met haar neus in de boter. Voor groot deel van haar rollen mocht ze namelijk naar het buitenland, iets dat ze zelf natuurlijk helemaal niet erg vind. Voor een clip van Charly Luske (de aanstaande van Tanja Jess) mocht ze naar Turkije, waar ze ook voor Costa heen ging (die afleveringen zie je in maart). Voor Snow Fever zat ze een maand in Oostenrijk en als klap op de vuurpijl is ze voor haar nieuwste rol, die van Julia in ONM naar Brazilië afgereisd. In Nederland speelde ze ook in een aantal producties; zo was ze te zien in de film Zwolle, in een educatieve jongerenserie van de Teleac (waarin ze ook een Julia speelde), had ze een gastrol in het Glazen huis en was ze Boris z’n Special Girlfriend in de gelijknamige clip. Op de vraag hoe het acteren bij ONM is vertelt ze: ‘Leuk en gezellig! Er zijn wel mensen die zeiden dat ze het stom vinden om een soapie te worden maar dat vind ik onzin. Voor mij is acteren in een soap nog steeds acteren, dus dat is hetzelfde als in een film of zo. Ik geloof ook niet in die stempels op je voorhoofd: ‘jij bent een soapie’ dat slaat gewoon nergens op.’.’Julia is een Brazilliaanse met een Nederlandse opa. Ze is dus voor een kwart Nederlandse. Doordat ze 2 jaar als au-pair voor een Nederlands gezin heeft gewerkt spreekt ze Nederlands. Maar in Nederland is ze nog nooit geweest. Ze werkt als barvrouw in Natal en daar ontmoet ze Tara, Tonnie en Joost.’ Yolanthe kan natuurlijk nog niet veel zeggen over Julia, maar een ding wil ze wel kwijt: ‘In het begin is ze heel lief en onschuldig, maar daarna. . . . ‘ Daarna? Daarvoor zullen we moeten kijken.

Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen en de eventuele overige kosten om een optreden van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen checken, een gratis optie plaatsen op Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen en de boeking(en) van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, BOEKINGSBUREAU Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, BOEKINGSBURO Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ENTERTAINMENTBUREAU Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ENTERTAINMENTBURO Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ARTIESTENBUREAU Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, BOEKINGSKANTOOR Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, IMPRESARIAAT Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, MUZIEKBURO Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, MUZIEKBUREAU Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.

 

Offerte Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag