Fly Seat boeken

Eigenschappen Fly Seat boeken

Prijs
Op aanvraag

Fly Seat boeken?

Fly Seat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fly Seat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fly Seat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fly Seat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fly Seat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fly Seat

Met z’n allen omhoog!
Om met het gehele voetbalelftal zittend in een stoel op 50 meter hoogte te worden gebracht, het gehele dorp en omgeving te kunnen overzien is nu typisch zo’n activiteit die door Action events is ontwikkeld. De Fly Seat!

Met de Fly Seat brengen wij groepen mensen op grote hoogte om hen een ‘top uitzicht’ te laten ervaren. Zo kan je de medewerkers van je bedrijf het nieuwe bedrijfspand van bovenaf laten zien. Het volgen van een Motorcross wedstrijd of een Triathlon is vanuit de Fly Seat net even anders. Of samen met relaties en genodigden boven het muziekfestival gehesen worden en zo te genieten van de muziek is natuurlijk speciaal.

De Fly Seat is aluminium constructie waarop 14 ‘sportseats’ zijn gemonteerd. Deze stoelen, voorzien van 5 punts veiligheidgordels, zijn geplaatst in 2 rijen van 7 waarbij de 2e rij is verhoogd. Omdat de Fly Seat geen bodem heeft, de benen van de deelnemers dus vrij hangen, wordt het allemaal ietsje spannender. Het hijsen gebeurt door een krachtige Telekraan. Vanzelfsprekend is de gehele installatie Tüv gekeurd en is de begeleiding in handen van kundige operators. Een topattractie dus voor elk buiten evenement.

Fly Seat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fly Seat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fly Seat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fly Seat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fly Seat. checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Fly Seat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag