The Clarks boeken

Eigenschappen The Clarks boeken

Prijs
v.a. 3.975
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

The Clarks boeken?

The Clarks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Clarks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Clarks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Clarks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Clarks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Clarks

Extra informatie The Clarks

The Clarks hebben zich gespecialiseerd in the sound of the fifties, sixties en seventies. Een periode uit de muziekgeschiedenis die een breed publiek aanspreekt. Niet alleen tieners van toen, maar ook de jongeren van nu. The Clarks nemen u mee op een magical history tour door de jaren 50, 60 en 70. Zij brengen de tijden terug van de Rock and Roll, The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, KC and The Sunshineband, The Police en Nederlandse topper zoals The Golden Earrings. Gouden klanken die van ieder feest een absolute topper maken. Ook The Clarks traden op in Ahoy. In 1993 hadden zij een geheel eigen productie. Ahoy trok toen vele duizenden bezoekers en was tot de nok toe gevuld. Zelfs het koninklijk huis was bij deze show vertegenwoordigd. Het is nog steeds één van de hoogtepunten uit de glansrijke carrière van The Clarks. Het team voelt elkaar na al die jaren en vele optredens goed aan. Professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten voor de topkwaliteit die. The Clarks in Nederland en ver daarbuiten tot de nummer één op hun gebied maken.

The Clarks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Clarks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Clarks en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Clarks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Clarks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag