Séz-You Showband

Eigenschappen Séz-You Showband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Séz-You Showband boeken?

Séz-You Showband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Séz-You Showband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Séz-You Showband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Séz-You Showband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Séz-You Showband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Séz-You Showband

Extra informatie Séz-You Showband

Sèz-You is een spetterende showband die al jaren het middelpunt is van grote en kleine feesten. De 6 geschoolde musici brengen gedurende hun optreden met aanstekelijk enthousiasme vele medleys en stijlen ten gehore op zo’n manier dat het voor de toehoorder lijkt alsof de originele artiest er staat! Van Nederlandstalig tot rock en van house/dance tot soul: alle stijlen worden met het grootste gemak gebracht. Een feest met Sèz-You is bij voorbaat al geslaagd! Entertainment Entertainment wordt bij Sèz-You met een hoofdletter ‘E’ geschreven. Getuige hiervan zijn de vele showblocks en thema’s, zoals die van het Zweedse succes-kwartet ABBA, Boney M of de Blues Brothers. Naast het enorme all-round repertoire is Sèz-You ook inzetbaar op themafeesten: Sprookje van 1001 nacht, Ultimate Flashback, een Sinterklaas- of Kerstshow of Après-Ski thema-avond – het is allemaal mogelijk. Zowel de showblocks als de thema-feesten hebben aangepaste kleding en waar nodig choreografie. Sèz-You is eventueel ook uit te breiden met een vaste, ingewerkte 3-koppige knallende blazerssectie! Een veelzijdig orkest dus, dat overal inzetbaar is en altijd het juiste repertoire voor de gelegenheid heeft! Technici Dit alles wordt gecomplementeerd door 3 geweldige technici die het geluid en licht volledig aanpassen aan uw wensen. Door het gebruik van in-ear monitoring kan Sèz-You op elk gewenst geluidsniveau werken: dit kan varieren van diner-dansant tot festival niveau! Tevens blijft het podium door een minimum aan apparatuur en kabels er erg netjes uitzien. Sèz-You is zowel op als naast het podium erg flexibel en denkt met u mee om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken. Kortom: vakbekwame, professionele entertainers die van uw feest een onvergetelijk evenement maken!

Séz-You Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Séz-You Showband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Séz-You Showband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Séz-You Showband en de eventuele overige kosten om een optreden van Séz-You Showband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Séz-You Showband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Séz-You Showband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Séz-You Showband checken, een gratis optie plaatsen op Séz-You Showband en de boeking(en) van Séz-You Showband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Séz-You Showband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag