De Egels (The Eagles Tribute Band)

Eigenschappen De Egels (The Eagles Tribute Band) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

De Egels (The Eagles Tribute Band) boeken?

De Egels (The Eagles Tribute Band) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Egels (The Eagles Tribute Band).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Egels (The Eagles Tribute Band).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Egels (The Eagles Tribute Band) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Egels (The Eagles Tribute Band) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Egels (The Eagles Tribute Band)

The Eagles, een van de meest succesvolle bands van de jaren ’70, scoorden hits als ‘Hotel California’, ‘Take It Easy’ en ‘New Kid In Town’. Door de slimme mix van zwoele country en stevige rock veroverden The Eagles de wereld, tot op de dag van vandaag – het concert ‘Hell Freezes Over’ is nog steeds de best verkochte muziek-DVD ooit. Een aantal Haarlemse muzikanten bleek deze liefde voor The Eagles te delen en besloot deze passie in daden om te zetten, met als resultaat de geboorte van ‘De Egels’. Sinds hun oprichting in 2003 zijn ‘De Egels’ uitgegroeid tot de ultieme Eagles tribute band van Nederland, die volgens kenners het origineel schrikbarend dicht benadert. De band die gezamenlijk De Egels vormen is tevens de officiële begeleidingsband van “Veldhuis & Kemper”. Op aanraden van Veldhuis & Kemper hebben de muzikanten besloten ook als tribute band Nederland te veroveren met het meeslepende repertoire van “The Eagles”. Na een zeer succesvolle theatertour langs 17 gerenommeerde theaters door het land hebben de Egels bewezen een kwalitatief hoogstaande show te kunnen presenteren. Een aantal Haarlemse muzikanten bleek deze liefde voor The Eagles te delen en besloot deze passie in daden om te zetten, met als resultaat de geboorte van ‘De Egels’. Sinds hun oprichting in 2003 zijn ‘De Egels’ uitgegroeid tot de ultieme Eagles tribute band van Nederland, die volgens kenners het origineel schrikbarend dicht benadert.

De Egels (The Eagles Tribute Band) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Egels (The Eagles Tribute Band).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Egels (The Eagles Tribute Band), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Egels (The Eagles Tribute Band) en de eventuele overige kosten om een optreden van De Egels (The Eagles Tribute Band) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Egels (The Eagles Tribute Band).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Egels (The Eagles Tribute Band). Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Egels (The Eagles Tribute Band) checken, een gratis optie plaatsen op De Egels (The Eagles Tribute Band) en de boeking(en) van De Egels (The Eagles Tribute Band) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Egels (The Eagles Tribute Band) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag