Kleintje Diep Triest

Eigenschappen Kleintje Diep Triest boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kleintje Diep Triest boeken?

Kleintje Diep Triest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kleintje Diep Triest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kleintje Diep Triest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kleintje Diep Triest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kleintje Diep Triest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kleintje Diep Triest

Al 20 jaar is Diep Triest dé garantie voor een geslaagde avond. Van elk feest maken zij een Feest. Naast de volledige bezetting van Diep Triest, is nu ook Kleintje Diep Triest te boeken.

Zanger Theo Driessen en zijn zangeressen Sandy Goeree en Manon Prins, begeleid door orkestband, verzorgen voor u een avondvullend programma waarbij verschillende DiepTriest-typetjes de revue passeren. Geniet mee van de Zangeres Zonder Naam, Anneke Grönloh en Imca Marina. Maar ook Sugar Lee Hooper, Ramses Shaffy en de meiden van Luv kunnen bij u op het podium verschijnen.

Met Kleintje Diep Triest krijgt u een Feest zoals u gewend bent, maar in een compacter formaat. Zing en dans mee met de verschillende Nederlandstalige sets, desgewenst uit te breiden met Engelstalige sets en/of een DJ.

Iets te vieren?

Binnenkort een personeelsavond, kampioenschap, verenigingsfeest of zomaar een feest en op zoek naar iets origineels waar muziek gecombineerd wordt met een activiteit? Kleintje Diep Triest biedt uw bedrijf of vereniging een fantastisch avondvullend programma op maat aan. Samen met jullie maken zij er een Feest van!

Naast de live optredens, kan de avond worden uitgebreid met de “Nederland oh Nederland-quiz”: een hilarisch quizprogramma, gepresenteerd door Theo, Sandy en Manon, met vragen over Nederland op het gebied van entertainment, sport, politiek en meer. Eventueel aan te vullen met specifieke vragen over uw bedrijf. In teams wordt er gestreden om een mooie prijs!

Kortom zin in een afwisselend avondvullend programma op maat, neem dan nu contact op. Wij denken graag met u mee.

Kleintje Diep Triest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kleintje Diep Triest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kleintje Diep Triest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kleintje Diep Triest en de eventuele overige kosten om een optreden van Kleintje Diep Triest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kleintje Diep Triest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kleintje Diep Triest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kleintje Diep Triest checken, een gratis optie plaatsen op Kleintje Diep Triest en de boeking(en) van Kleintje Diep Triest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kleintje Diep Triest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag