Jackfire

Eigenschappen Jackfire boeken

Prijs
v.a. 3.495
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. lichtshow, geluid tot 1500 personen en showdecor

Jackfire boeken?

Jackfire boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jackfire.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jackfire.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jackfire ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jackfire plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jackfire

Extra informatie Jackfire

BIOGRAFIE JACKFIRE

Vier talentvolle muzikanten die een unieke live show creëren dankzij jarenlange ervaring. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 topmuzikanten. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

JACKFIRE BOEKEN OP JOUW EVENEMENT

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Jackfire boeken is zeker een aanrader!

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink. Jackfire, gegarandeerd een knaller op elk evenement.

JACKFIRE BOEKEN

Jackfire boeken is een hartstikke goede keuze. Bent u benieuwd wat de mannen van de Jackfire nog meer uitspoken? Volg Viking Entertainment dan op één van de social media kanalen. InstagramFacebookTwitterYoutube. Zo blijft u op de hoogte van de Jackfire en nog veel meer.

 

Wilt u meer bands boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jackfire aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag