Robinson boeken

Eigenschappen Robinson boeken

Prijs
v.a. 4.750
Geluid
In overleg

Robinson boeken?

Robinson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robinson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robinson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robinson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robinson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robinson

Extra informatie Robinson

Top coverband voor je bedrijfsfeest of bruiloft

ROBINSON boeken voor jouw evenement of feest: beleef een avond vol muzikale én visuele hoogtepunten. ROBINSON is dé coverband die je meeneemt op muzikale ontdekkingstocht.

Over Robinson

Reis en feest mee op de lekkerste klanken uit de 80’s, 90’s en zero’s. Onderweg pakt de band natuurlijk de beste dance-classics, actuele top-40 en swingende soul-hits mee. Een show van ROBINSON zit vol energie, enthousiasme en interactie en staat garant voor dansen, springen en meezingen!

Coverband ROBINSON wordt gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat haar publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die de band samen met het publiek beleeft. Deze 6 rasmuzikanten hebben samen 1 missie die pas is geslaagd wanneer iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en vol nieuwe energie weer naar huis gaat!

Een complete show

ROBINSON zet niet alleen muzikaal een knallende show neer, maar zet ook hoog in op visueel gebied. De videowall (5×2 meter) en lichtshow vullen de band op professionele en interactieve wijze aan.

Songteksten, clips, en andere visuele effecten volgen elkaar in hoog tempo op. Naast hun eigen visuals is het ook mogelijk om eigen video’s geheel in de stijl van het evenement af te spelen.

 

Robinson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robinson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robinson en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robinson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robinson. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Robinson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag