Bob en de Blue Band boeken

Eigenschappen Bob en de Blue Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Bob en de Blue Band boeken?

Bob en de Blue Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob en de Blue Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob en de Blue Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob en de Blue Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob en de Blue Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bob en de Blue Band

Extra informatie Bob en de Blue Band

Deze “Boys Band” heeft zich ontwikkeld tot een spetterende en veelzijdige act. Het verrassende aan deze band is de performance en het unieke repertoire, Rock and Rol en originele popnummers van oma’s en moeders tijd.
De leden van Bob en de Blue Band hebben als jonge jongens al veel ervaring opgedaan in verschillende bands; van Symfonieorkest tot alternatieve rockband.Hierdoor zijn ze zeer gevarieerd en ervaren, dit komt vooral de improvisaties ten goede.
Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke “voetjes van de vloer”.
De enthousiaste uitstraling in combinatie met de muziek en de ervaring zorgen ervoor dat elk optreden weer een vrolijke en energieke aangelegenheid wordt.

Bob en de Blue Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob en de Blue Band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob en de Blue Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob en de Blue Band en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob en de Blue Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob en de Blue Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob en de Blue Band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob en de Blue Band checken, een gratis optie plaatsen op Bob en de Blue Band en de boeking(en) van Bob en de Blue Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bob en de Blue Band, BOEKINGSBUREAU Bob en de Blue Band, BOEKINGSBURO Bob en de Blue Band, ENTERTAINMENTBUREAU Bob en de Blue Band, ENTERTAINMENTBURO Bob en de Blue Band, ARTIESTENBUREAU Bob en de Blue Band, BOEKINGSKANTOOR Bob en de Blue Band.

 

Offerte Bob en de Blue Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag