Bob East Showband

Eigenschappen Bob East Showband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Bob East Showband boeken?

Bob East Showband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob East Showband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob East Showband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob East Showband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob East Showband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bob East Showband

Met de perfecte combinatie van enthousiasme, presentatie, muzikaliteit en technische ondersteuning, creëert de Bob East Showband een sfeer die door geen orkest te evenaren is. Al jaren staat de Bob East Showband bovenaan de lijst van beste orkesten van Europa. Het is niet verwonderlijk dat het orkest deze plaats veroverd heeft, gezien de muzikale virtuositeit, kwalitatief hoogstaande show en de naam die het heeft opgebouwd als begeleidingsorkest. Zeven enthousiaste conservatoriummusici, die een scala van instrumenten bespelen, staan voor muzikale veelzijdigheid. Hun repertoire kan nèt zo veelzijdig genoemd worden!. Een vast onderdeel van hun optreden is een werkelijk schitterende show, met als muzikale hoogstandjes de spectaculaire West Side Story-act en Queen Medley. Dankzij een professionele en flexibele instelling is het begrijpelijk dat top-artiesten als Lee Towers, Anita Meijer en René Froger de voorkeur geven aan de Bob East Showband als begeleidingsorkest. In ons land telt men, wat populaire top-artiesten betreft, maar een aantal ‘blijvende’ talenten, die ook nog live begeleid willen worden door een orkest. Enkele voorbeelden hiervan zijn natuurlijk Lee Towers, Anita Meyer, Marco Borsato, Gerard Joling, maar ook een internationale grootheid als Johnny Logan. Met veel genoegen laten zij zich door de Bob East Showband van hun muzikale basis voorzien. In televisiemakend Nederland is men zich er ook van bewust wat de Bob East Showband, als live showorkest, toe kan voegen aan een tv-showprogramma. Het orkest verleende ondermeer medewerking aan produkties voor de omroepen Veronica, de NCRV en Tros alsook de beide RTL-zenders. Ook buiten onze landsgrenzen geniet de Bob East Showband grote populariteit. Dit blijkt onder andere uit het feit dat het orkest voor BMW aan de wereld dealerweken in München muzikale medewerking verleende. Ook voor andere multinationals zijn de afgelopen jaren regelmatig optredens, in onder andere het Caraïbisch gebied en het Verre-oosten (Bangkok), verzorgd!. Met trots presenteert het orkest een geheel in eigen beheer uitgebrachte cd èn video met daarop ‘Highlights’ uit het omvangrijk repertoire. Bob East Showband is al vele jaren een professioneel orkest met allure. Bij elk optreden staat het orkest garant voor succes en kwaliteit. De combinatie van een perfecte technische ondersteuning en de fantastische sfeer op de bühne zorgt telkens weer voor een niet te evenaren spektakel.

Bob East Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob East Showband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob East Showband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob East Showband en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob East Showband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob East Showband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob East Showband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob East Showband checken, een gratis optie plaatsen op Bob East Showband en de boeking(en) van Bob East Showband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bob East Showband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag