the rich and famous boeken

Eigenschappen The Rich and Famous boeken

Prijs
v.a. 3.650
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Rich and Famous boeken?

The Rich and Famous boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Rich and Famous.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Rich and Famous.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Rich and Famous ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Rich and Famous plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Rich and Famous

Extra informatie The Rich and Famous

THE RICH AND FAMOUS is een aantrekkelijke en energieke coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Met tours op haar naam in binnen en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privé feesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes!

De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Andre Hazes jr. en vele anderen. Het repertoire is rijk aan de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.

Samen met het publiek, de onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers maakt de band van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Bekijk de promofilms of kom langs bij een optreden en ervaar zelf hoe THE RICH AND FAMOUS jouw feest tot een onvergetelijk succes maakt!

Ben je in de mogelijkheid om echt uit te pakken? Dan is THE RICH AND FAMOUS uit te breiden met haar LXRY Horns (2 blazers), SPECIAL-FX (sparkulars, CO2, confetti, flames) of een te gekke DJ.

The Rich and Famous boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Rich and Famous.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Rich and Famous, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Rich and Famous en de eventuele overige kosten om een optreden van The Rich and Famous High Class coverband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Rich and Famous.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Rich and Famous aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag